Πολάκης κατά Τσίπρα: ¨Όχι αλλα ινστιτούτα και στρογγυλά τραπέζια προβληματισμού και “βιώσιμης ανάπτυξης”

 Πολάκης κατά Τσίπρα: ¨Όχι αλλα ινστιτούτα και στρογγυλά τραπέζια προβληματισμού και “βιώσιμης ανάπτυξης”

Επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης, μέσω ανάρτησής του στο Facebook, με αφορμή τη σύσταση του Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα.

Ο Παύλος Πολάκης, τον οποίο στήριξε ο Αλέξης Τσίπρας, όσο ήταν αρχηγός ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη φορά ξαναχτύπησε, αδειάζοντας τον άνθρωπο που μπήκε μπροστά όταν κάποια ηχηρά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τον ήθελαν εκτός.

«Όχι άλλα ινστιτούτα και στρογγυλά τραπέζια προβληματισμού και “βιώσιμης ανάπτυξης”!

– Πολιτική γραμμή συγκεκριμένης σύγκρουσης με τα καρτέλ ενέργειας, καυσίμων, τροφίμων και τραπεζών υπέρ των λαϊκών συμφερόντων χρειαζόμαστε!

– Πολιτική γραμμή αναδιανομής από την ελίτ και την ολιγαρχία προς όφελος της μισθωτής εργασίας, της αγροτικής παραγωγής και των μικρομεσαίων χρειαζόμαστε!

– Για ισχυρό κοινωνικό κράτος, για αποκατάσταση της αξίας της εργασίας και των συντάξεων, για αξιοπρεπές μέλλον για τη νέα γενιά που πρέπει να σταματήσει να φεύγει από τη χώρα και να γυρίσουν όσοι έφυγαν!!

ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ και όχι να κρατήσουμε απλά τη “φλόγα αναμμένη” δίπλα στα εικονίσματα”, αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης και προσθέτει:

“Καμία βιώσιμη ανάπτυξη δεν θα έρθει με αγορασμένα ΜΜΕ, με ελεγχόμενη και διεφθαρμένη τη Δικαιοσύνη και ένα επιτελικό κράτος που κυριαρχούν μαφίες που μοιράζουν απευθείας αναθέσεις!

Σχετικά Άρθρα