Γιοβάνοβιτς:Η συμφωνία με ΕΠΟ για να αναλάβει την Εθνική -Συμβόλαιο και συνεργάτες

 Γιοβάνοβιτς:Η συμφωνία με ΕΠΟ για να αναλάβει την Εθνική -Συμβόλαιο και συνεργάτες

Η Εθνική ομάδα μπαίνει σε μία νέα εποχή, καθώς ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης ήρθε σε συμφωνία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς προκειμένου να καθίσει στον γαλανόλευκο πάγκο. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για συμβόλαιο δύο ετών, με τον Σέρβο τεχνικό να αρχίζει τις υποχρεώσεις στο Nations League.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλευρό του έμπειρου προπονητή θα βρίσκονται δύο εκ των συνεργατών του στον Παναθηναϊκό, ο βοηθός του, Πρέντραγκ Έρακ και ο γυμναστής, Δημήτρης Δανιηλίδης.

Όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι, το βέβαιο είναι πως ο Γιοβάνοβιτς θα έχει μεγαλύτερο συμβόλαιο από τις 550.000 ευρώ που λάμβανε ο Γκουστάβο Πογέτ. Όπως, επίσης, είναι δεδομένο πως το ποσό δεν θα πλησιάζει το 1.1. εκατ. ευρώ που έπαιρνε στον Παναθηναϊκό Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συμφωνία έχει κλείσει περίπου στις 800-850.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 61χρονος τεχνικός είχε καλύτερες οικονομικά προτάσεις τόσο από συλλόγους όσο και από εθνικές ομάδες, αλλά τα χρήματα δεν αποτελούν την προτεραιότητά του. Το πλάνο που του παρουσίασε ο κ. Γκαγκάτσης ήταν εκείνο που τον έπεισε να συμφωνήσει για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Σχετικά Άρθρα