Πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μετά τη διάγνωση με καρκίνο (vid)

 Πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μετά τη διάγνωση με καρκίνο (vid)

Υπό βροχή έφτασε λίγο μετά τις 10 (τοπική ώρα) η Κέιτ Μίντλετον στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για να συμμετάσχει στην στρατιωτική παρέλαση Trooping The Colour για τα γενέθλια του μονάρχη. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, που δίνει μάχη με τον καρκίνο από τον Φεβρουάριο, συνοδευόταν από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα τρία παιδιά τους.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Κέιτ Μίντλετον να κοιτάζει έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου που μετέφερε την οικογένεια στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Ανάμεσα στον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τη μέλλουσα βασίλισσα καθόταν ο 10χρονος πρίγκιπας Γεώργιος, δεύτερος στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου.

Έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ έχει συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί πλήθος κόσμου κρατώντας μικρές βρετανικές σημαίες για να δει από κοντά την Κέιτ Μίντλετον. Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας ανακοίνωσε την Παρασκευή πως θα παρακολουθήσει την στρατιωτική παρέλαση Trooping The Colour για τα γενέθλια του βασιλιά. Είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας μετά την διάγνωση με καρκίνο και η πρώτη επίσημη εμφάνιση που πραγματοποιεί για το 2024.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας μαζί με τα τρια παιδιά της θα συμμετάσχουν στην παρέλαση μέσα σε άμαξα σε αντίθεση με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ που θα είναι έφιππος και θα φορά τη στρατιωτική του στολή.

Το Σάββατο η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανακοίνωσε στον κοινό λογαριασμό που διατηρεί στο X (πρώην Twitter) μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ: «Έχω συγκλονιστεί από όλα τα μηνύματα υποστήριξης και ενθάρρυνσης κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο μηνών. Πραγματικά, έχει κάνει μεγάλη διαφορά για τον Ουίλιαμ και εμένα και μας έχει βοηθήσει και τους δύο να περάσουμε κάποιες από τις πιο δύσκολες στιγμές.

Κάνω καλή πρόοδο, αλλά, όπως γνωρίζουν όλοι όσοι υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία, υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Τις κακές μέρες αισθάνεσαι αδύναμος, κουρασμένος και πρέπει να αφήσεις το σώμα σου να ξεκουραστεί. Αλλά τις καλές μέρες, όταν αισθάνεσαι πιο δυνατός, θέλεις να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την κατάστασή σου.

Η θεραπεία μου συνεχίζεται και θα συνεχιστεί για μερικούς μήνες ακόμη. Τις ημέρες που αισθάνομαι αρκετά καλά είναι χαρά μου να ασχολούμαι με τη σχολική ζωή (των παιδιών), να αφιερώνω προσωπικό χρόνο στα πράγματα που μου δίνουν ενέργεια και θετικότητα, καθώς και να αρχίσω να κάνω λίγη δουλειά από το σπίτι.

Ανυπομονώ να παρευρεθώ στην παρέλαση των γενεθλίων του βασιλιά αυτό το Σαββατοκύριακο με την οικογένειά μου και ελπίζω να συμμετάσχω σε μερικές δημόσιες υποχρεώσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά γνωρίζοντας εξίσου ότι δεν έχω ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα.

Μαθαίνω πώς να είμαι υπομονετική, ιδίως με την αβεβαιότητα. Παίρνω κάθε μέρα όπως έρχεται, ακούω το σώμα μου και επιτρέπω στον εαυτό μου να πάρει αυτόν τον απαραίτητο χρόνο για να θεραπευτεί. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεχή κατανόησή σας και όλους εσάς που με τόση γενναιότητα μοιραστήκατε τις ιστορίες σας μαζί μου».

Η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε με συγκίνηση στις 22 Μαρτίου πως τον περασμένο Φεβρουάριο διαγνώστηκε με καρκίνο. Αποκάλυψε ότι υποβάλλεται σε προληπτικές χημειοθεραπείες και ζήτησε από το κοινό χώρο, χρόνο και ιδιωτικότητα μέχρι να ολοκληρώσει την θεραπεία της. Η συμμετοχή της στην στρατιωτική παρέλαση Trooping The Colour θα είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση της μέλλουσας βασίλισσας για το 2024.

Πηγή: lifo.gr

Σχετικά Άρθρα