Χανιά: Από παθολογικά αίτια πέθανε ο 20χρονος ναυαγοσώστης

 Χανιά: Από παθολογικά αίτια πέθανε ο 20χρονος ναυαγοσώστης

Παθολογικά είναι τα αίτια του θανάτου του άτυχου 20χρονου ναυαγοσώστη, προχτές στις Καλύβες, σύμφωνα με πόρισμα του ιατροδικαστή. Ο 20χρονος είχε ιστορικό με προβλήματα καρδιάς.

Όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, ο 20χρονος είχε ιστορικό με προβλήματα καρδιάς, ωστόσο λόγω του περιστατικού, μετά τον άγριο, όπως φάνηκε, τσακωμό του με άλλους άνδρες στρεσαρίστηκε με συνέπεια να υποστεί επιπλοκές και στη συνέχεια να καταρρεύσει στο δρόμο .

Αύριο στις 9 το πρωί οι δύο Έλληνες που κρατούνται, θα παρουσιαστούν στον Ανακριτή, προκειμένου να απολογηθούν.

Χανιά: Παθολογικά τα αίτια θανάτου του 20χρονου ναυαγοσώστη

Υπενθυμίζεται ότι κατηγορούνται για πρόκληση θανατηφόρων σωματικών βλαβών.

Η στιγμή της κατάρρευσης

Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή όπου o 20χρονος ναυαγοσώστης στη Κρήτη, υπέστη ανακοπή και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, ενώ είχε προηγηθεί έντονος διαπληκτισμός με κάποια άτομα, στις Καλύβες Αποκορώνου. Στο βίντεο που δημοσίευσε το Creta24, o 20χρόνος φαίνεται να περπατά υποβασταζόμενος από έναν άνδρα στη μέση του δρόμου, να πλησιάζει το απέναντι πεζοδρόμιο και να καταρρέει έξω από κατάστημα.

Ο άνδρας που βρίσκεται μαζί του τον συγκρατεί πριν πέσει, προσπαθεί να τον στηρίξει στο πεζοδρόμιο και να τον συνεφέρει.

Κόσμος συγκεντρώνεται στο σημείο, καλούν το ΕΚΑΒ, προσπαθούν όλοι να βοηθήσουν τον 20χρονο, όμως εκείνος σε δευτερόλεπτα χάνει τις αισθήσεις του.

Ο χρόνος μετρούσε ήδη αντίστροφα για τον άτυχο 20χρονο, ο οποίος παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο αλλά και των γιατρών του νοσοκομείου για να τον επαναφέρουν, δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Σχετικά Άρθρα