Σάμος: Αγνοείται για 4η μέρα ο Ολλανδός τουρίστας – Εικόνες από τις έρευνες

 Σάμος: Αγνοείται για 4η μέρα ο Ολλανδός τουρίστας – Εικόνες από τις έρευνες

Εξακολουθεί να αγνοείται ο Ολλανδός τουρίστας στη Σάμο, ο οποίος χάθηκε στις 9 Ιουνίου, ενώ βρισκόταν σε πεζοπορία. Ο Ολλανδός τουρίστας, σύμφωνα με το samosvoice, αγνοείται από τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής. Εξαφανίστηκε ενώ βρισκόταν σε πεζοπορία ανάμεσα στις περιοχές Λιμνιώνας και Κλήμα, νοτιοδυτικά του νησιού, ωστόσο δεν επέστρεψε και δηλώθηκε η εξαφάνισή του.

Η Ελληνική Αστυνομία αναφέρει ότι ο Ολλανδός έχει χάσει τον προσανατολισμό του σε μονοπάτι στην περιοχή Λιμνιώνας-Αγ. Νικόλαος-Μ. Πούντα-Κλήμα και πως τελευταίο στίγμα εν ζωή δόθηκε στις 14:00 στην ίδια περιοχή.

Το samosvoice μεταδίδει ότι από χθες, Τρίτη, έχουν διευρυνθεί οι έρευνες, με χρήση διασωστικού σκάφους για να ερευνηθεί η ακτογραμμή, αλλά και με συνδρομή ελικοπτέρου. Επιπλέον, χρησιμοποιήθηκαν drones, ενώ συμμετέχει και ο διασωστικός σκύλος Speedy.

Ως τώρα, δεν έχουν βρεθεί ίχνη του Ολλανδού αναφέρει η ίδια πηγή, και προσθέτει ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχει πέσει στη θάλασσα.

Σύμφωνα με το samosvoice, που επικαλείται δήλωση του επικεφαλής της ΕΟΔ Σάμου, οι έρευνες, βάσει πρωτοκόλλου, θα ολοκληρωθούν το βράδυ της Τετάρτης.

Δείτε εικόνες από τις έρευνες:

Σχετικά Άρθρα