Πρόταση Θεοχαρόπουλου Ραγκούση για διεξαγωγή δημοψηφίσματος

 Πρόταση Θεοχαρόπουλου Ραγκούση για διεξαγωγή δημοψηφίσματος

Πρόταση στα όργανα του κόμματος για τη διεξαγωγή εσωκομματικού δημοψηφίσματος με τη συμμετοχή μελών και φίλων για τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ στο διάλογο για την ανασύνθεση της κεντροαριστεράς με σκοπό μια κυβερνώσα κεντροαριστερα θα καταθέσουν  ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος,  ο Γιάννης Ραγκούσης και άλλα στελέχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας στο κάδρο του διαλόγου τα δυο στελέχη βάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, που αποτελούν τις δύο βασικές συνιστώσες της κεντροαριστεράς με βάση το εκλογικό αποτέλεσμα

Σημειώνεται  ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είχε πει νωρίτερα στο ρ/σ “Παραπολιτικά” πως μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να συνεργαστεί σε κάποια νομοσχέδια με το ΠΑΣΟΚ, ενώ απέκλεισε κατηγορηματικά τη σύμπλευση με τη Νέα Αριστερά.

“Όσο είμαι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να υπάρξει συνεργασία με το μόρφωμα της Νέας Αριστεράς, που έκλεψε έδρες” είπε χαρακτηριστικά  και κληθείς  να σχολιάσει την πρόταση Τεμπονέρα-Κοτσακά δήλωσε με νόημα “Κανείς δεν αναγκάζει κανέναν να μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι δικαίωμα του καθενός να αλλάξει πορεία”.

Α.Μ.

Σχετικά Άρθρα