Δολοφονία Βασιλικής:Η κυνική ομολογία 37χρονου, το ξέσπασμα των γονιών, τα ντοκουμέντα (vid)

 Δολοφονία Βασιλικής:Η κυνική ομολογία 37χρονου, το ξέσπασμα των γονιών, τα ντοκουμέντα (vid)

Δίχως ίχνος μεταμέλειας, με ψυχρότητα και κυνικό τρόπο ομολόγησε και στη συνέχεια περιέγραψε ο 37χρονος δολοφόνος της Βασιλικής το χρονικό της φρίκης. Ο 37χρονος, που το παιδί εμπιστευόταν ως ένα πρόσωπο του άμεσου συγγενικού, αλλά και φιλικού περιβάλλοντος της οικογένειάς του, με κυνισμό περιέγραψε πώς είχε σχεδιάσει να βιάσει το παιδί, προσπαθώντας να το βάλει στο αυτοκίνητό του και να το απομακρύνει από τη γειτονιά.

«Της είπα να την πάω στο σπίτι του παππού της και αυτή δέχθηκε. Όταν όμως απομακρυνθήκαμε, άρχισε να ανησυχεί και με ρωτούσε πού πάμε. Μου έλεγε “έχουμε περάσει το σπίτι του παππού, είναι μακριά, πού πάμε;”. Εγώ τότε σταμάτησα το αυτοκίνητο και της είπα ότι θέλω να συνευρεθούμε ερωτικά γιατί μου αρέσει πολύ», ανέφερε ο 37χρονος.

Στην κυνική του ομολογία, ο 37χρονος ανέφερε πως θόλωσε όταν η μικρή του είπε πως θα ενημερώσει τους γονείς της. «Η 11χρονη αντέδρασε και μου είπε ότι αν δεν την αφήσω να φύγει, θα το πει στον μπαμπά της και την μαμά της. Εγώ τότε θόλωσα και φοβήθηκα. Πήρα ένα κατσαβίδι που είχα στην πόρτα του αυτοκινήτου και άρχισα να την χτυπάω στον λαιμό. Έβγαλα το πτώμα της έξω και το πέταξα σε χωράφια ενώ το κατσαβίδι το πέταξα σε έναν βάλτο. Δεν την βίασα», είπε ο 37χρονος.

Μάλιστα, σε κάποιο σημείο της ομολογίας του ο ίδιος επιχειρεί να πείσει τους αστυνομικούς ότι είχαν κανονίσει με την 11χρονη να βγουν βόλτα από το πρωί, αλλά τελικά κανόνισαν για τις 8 το απόγευμα, εκδοχή όμως που δεν στέκει καθώς η μητέρα της Βασιλικής κατέθεσε, όταν εξαφανίστηκε το παιδί, ότι αυτό έφυγε για να πάει στον παππού του.

«Το πρωί σταμάτησα στον φούρνο και είδα την ανιψιά μου. Δεν ξέρω πώς μου ήρθε και της είπα να πάμε για βόλτα. Μου απάντησε ναι. Κανονίσαμε να πάμε στις 8 το βράδυ», είπε στην ομολογία του.

Συνεχίζοντας την περιγραφή του, ομολόγησε στην ουσία ότι είχε σκοπό να βιάσει το κορίτσι, αφού είπε: «Όταν έφυγα από το σπίτι της, για να μη μας δουν, πήγα και την περίμενα. Ήρθε με τη θέλησή της. Πήγαμε σε ένα μίνι μάρκετ και πήραμε αναψυκτικά. Όταν φτάσαμε εκεί που πηγαίναμε, την έπιασα από το χέρι και της είπα να συνευρεθούμε. Μου είπε όχι και ότι θα το πει στους γονείς της».

«Θόλωσα, την πέταξα κάτω και άρχισα να την καρφώνω με το κατσαβίδι στο λαιμό και την πλάτη. Την άρπαξα από τα μαλλιά και την έσυρα στο χωράφι. Εκεί άκουσα ένα “αχ” και μετά τίποτα. Την πέταξα στα καλάμια και πήγα στο σπίτι της μάνας μου».

Τα ντοκουμέντα της δολοφονίας

Λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Κυριακής, κάμερα ασφάλειας καταγράφει το μαύρο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 37χρονος σε κεντρικό δρόμο στο χωριό Μυρτιά της Ηλείας. Δευτερόλεπτα μετά φαίνεται η 11χρονη Βασιλική, να τρέχει προς την κατεύθυνση του οχήματος φορώντας ένα λευκό φόρεμα.

Σε άλλο βίντεο από διαφορετική κάμερα ασφαλείας το ίδιο όχημα με οδηγό τον 37χρονο θείο της 11χρονης περνά μπροστά από την ανήλικη με μειωμένη ταχύτητα, με τις Αρχές να θεωρούν πως της μίλησε με σκοπό να την κάνει να μπει μέσα στο αμάξι, κάτι που τελικά κατάφερε λίγα δευτερόλεπτα μετά.

Ξεσπούν οι γονείς της αδικοχαμένης Βασιλικής

«Το κοριτσάκι μου να βρει δικαίωση. Δεν του άξιζε αυτό το βασανιστήριο του κοριτσιού μου. Θέλω να πω σε όλες τις μανάδες του κόσμου να προσέχουν τα κορίτσια τους, να μην τύχει αυτό που έτυχε σε εμένα», συγκλονίζει η μητέρα της 11χρονης Βασιλικής, που δολοφονήθηκε στην Ηλεία.

«Μου σκότωσε το παιδί μου, τη Βάσω μου. Πού είναι το παιδί μου;» ξέσπασε ο πατέρας της.

Νωρίτερα, μιλώντας στην εκπομπή του Mega «Live News», ξέσπασαν για τον άδικο χαμό του παιδιού τους και ζήτησαν να μάθουν για ποιον λόγο δεν μπήκε στη φυλακή ο 37χρονος θείος της ανήλικης, όταν το 2017 είχε καταδικαστεί για τον βιασμό 14χρονης.

«Αυτή η Έδρα που ανέλαβε για βιασμό αυτόν που σκότωσε το κορίτσι μου, τον έβαλε φυλακή κι από 18 χρόνια τον “κατέβασε” στα εννιά. Αφού ήταν υπόθεση βιασμού, γιατί δεν πήγε φυλακή;» ανέφερε αρχικά η μητέρα της 11χρονης, ενώ στη συνέχεια είπε ότι με τη σύζυγο του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της κόρης της είναι παιδικές φίλες.

«Θα τον κοίταζα στα μάτια και θα τον ρώταγα για ποιον λόγο το έκανε αυτό στο κορίτσι μου. Να μου έδινε μια απάντηση», επισήμανε μέσα στον πόνο της η μητέρα της 11χρονης.

«Δεν ήμουν στο σπίτι, το αμάξι τού το είχα πουλήσει εγώ»

Από την πλευρά του, ο πατέρας της 11χρονης, προσπαθώντας να αρθρώσει μερικές λέξεις για την τραγωδία, είπε ότι δεν ήταν στο σπίτι την ώρα που πήγε ο 37χρονος και πως ήταν αυτός που του πούλησε το αυτοκίνητο που η κόρη του είχε πλύνει λίγη ώρα πριν από την άγρια δολοφονία της.

«Αυτός δεν θέλει φυλάκιση, θέλει σκότωμα», δηλώνει ο αδελφός του 37χρονου

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο αδερφός του 37χρονου. Αντίθετα με τη μητέρα του, αναφέρει ότι δεν μπορεί να καταλάβει τι είχε στο μυαλό του και προχώρησε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη, σημειώνοντας ότι «δεν θέλει φυλάκιση, θέλει σκότωμα».

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει στο μυαλό του. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό, τι τον έπιασε να πάει να το κάνει αυτό. Είχε κατηγορηθεί πάλι για βιασμό, αλλά μας λέγανε ότι βγήκανε καθαρές οι εξετάσεις και δεν έχει καμία δουλειά. Ότι ήταν αθώος» είπε αρχικά, και πρόσθεσε για τους γονείς της 11χρονης:

«Μέρα-νύχτα ήταν μαζί, ήταν με τους γονείς της κοπέλας, με την κοπέλα, ήταν όλη μέρα-νύχτα μαζί. Εγώ δεν μπορώ να αντικρίσω την οικογένεια που είναι πρώτα μου ξαδέρφια και ντρέπομαι να αντικρίσω την οικογένεια και να πάω να τους πω τι; Τα συλλυπητήριά μου; Να τους κοροϊδεύω μέσα στα μούτρα;

Με το καρφί… αυτός δεν θέλει φυλάκιση, αυτός θέλει σκότωμα, τι αδερφός μου…; Έχει τέσσερα παιδάκια και πάει για το πέμπτο. Αυτά τα παιδάκια τι φταίνε; Αυτά τα παιδάκια τα έχω τώρα εγώ. Τι φταίνε;

Ζητάνε τον πατέρα τους και δεν ξέρουμε τι να τους πούμε. Τι να τους πούμε; Ότι σκότωσε και μπήκε φυλακή; Δεν ξέρουμε, δεν ξέρουμε τι έχει γίνει. Δεν ξέρω. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, ήπιε τίποτα, του δώσανε τίποτα; Δεν ξέρω».

Σχετικά Άρθρα