Σύμη: Τι έδειξε η νεκροψία για τον θάνατο του Μάικλ Μόσλεϊ

 Σύμη: Τι έδειξε η νεκροψία για τον θάνατο του Μάικλ Μόσλεϊ

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας από την ιατροδικαστή της Ρόδου η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του Βρετανού παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλεϊ, που βρέθηκε νεκρός την Κυριακή στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, στη Σύμη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την νεκροψία προκύπτει ότι δεν υπάρχουν κακώσεις που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο, λόγω του ότι η σορός είναι σε προχωρημένη σήψη, η αιτία θανάτου κρίνεται απροσδιόριστη.

Σημειώνεται πως η ιατροδικαστής Δέσποινα Νάθενα και στην πρώτη της εξέταση, απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια, ωστόσο δεν μπόρεσε να διαπιστώσει αν έπεσε από τα βράχια.

Η είδηση παραμένει πρώτη στα βρετανικά ΜΜΕ, ενώ η Daily Mail χαρτογράφησε την διαδρομή θανάτου που έκανε ο αγαπημένος στους Βρετανούς, παρουσιαστής.

Η βρετανική ηλεκτρονική εφημερίδα, αναφέρει αρχικά πως υπάρχουν τα ερωτήματα σχετικά με το πώς οι διασώστες δεν τον βρήκαν νωρίτερα. Σημειώνεται πως η σορός εντοπίστηκε μετά από πλάνα που τράβηξε εικονολήπτης της ΕΡΤ από την περιοχή.

Όπως σημειώνει η Daily Mail, ο Μόσλεϊ είχε μαζί του ένα μπουκαλάκι νερό, ενώ κατάφερε να σκαρφαλώσει σε μια απότομη πλαγιά με το θερμόμετρο να δείχνει 37 βαθμούς, από το Πεδί μέχρι την κορυφή του λόφου με θέα την Αγία Μαρίνα, στο νησί της Σύμης.

Ο παρουσιαστής πέρασε από ένα παραλιακό εστιατόριο, όπου τον έπιασαν και οι κάμερες του καταστήματος, πριν κατέβει σε μια πλαγιά  που βρίσκεται κοντά σε έναν περιμετρικό φράχτη.

Εκτιμάται ότι συνέχισε να περπατά γύρω από τον φράχτη, προτού πέσει στο σημείο όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα του, λίγα μέτρα μόλις από την παραλία, που ήταν γεμάτη κόσμο.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Βρετανός παρουσιαστής πιστεύεται ότι πέθανε μετά από δύο περίπου ώρες αφότου έφυγε από την παραλία του Αγίου Νικολάου, την περασμένη Τετάρτη στις 13:30 το μεσημέρι.

Πηγή: ethnos.gr
 

Σχετικά Άρθρα