Στρατηγός Φραγκούλης: “Δεν είμαι εγώ αυτός που ψηφίσατε”

 Στρατηγός Φραγκούλης: “Δεν είμαι εγώ αυτός που ψηφίσατε”

Ένα από τα παράδοξα των Ευρωεκλογών ήταν πως από τους 369.727 ανθρώπους που επέλεξαν την Ελληνική Λύση στις Ευρωεκλογές, περίπου το ⅓ σταύρωσε τον νυν Ευρωβουλευτή του κόμματος, τον Εμμανουήλ Φράγκο, κτηνίατρο από τη Χίο που μόλις στα 30 του χρόνια ετοιμάζεται για τη δεύτερη θητεία του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 

πό τους 369.727 ανθρώπους που επέλεξαν την Ελληνική Λύση στις Ευρωεκλογές, περίπου το ⅓ σταύρωσε τον νυν Ευρωβουλευτή του κόμματος, τον Εμμανουήλ Φράγκο, κτηνίατρο από τη Χίο που μόλις στα 30 του χρόνια ετοιμάζεται για τη δεύτερη θητεία του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 

Όπως φαίνεται ο νεαρός βουλευτής της Ελληνικής Λύσης προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την περίπου συνωνυμία του με τον Φραγκούλη Φράγκο, να φτιάξει ένα δήθεν μικρό όνομα και τελικά να κάνει χιλιάδες ψηφοφόρους να θεωρήσουν ότι ο Φραγκούλης Φράγκος (δηλαδή ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ) κατεβαίνει με την Ελληνική Λύση.

Ο πραγματικός Φραγκούλης Φράγκος δεν έχει καμία σχέση με την Ελληνική Λύση, πράγμα το οποίο φρόντισε να τονίσει και με νέα ανάρτηση που έκανε στα social media.

«Δέχομαι αναρίθμητα τηλέφωνα και μηνύματα τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου, με τα οποία με συγχαίρουν για τη δήθεν εκλογή μου με το κόμμα της Ελληνικής Λύσης. Υποψήφιος με το όνομα Φράγκος Εμμανουήλ έχει βάλει σε παρένθεση το όνομα Φραγκούλης, καθότι είναι ένα πολύ συνηθισμένο όνομα (sic).

Δεν ήμουν υποψήφιος, δεν υπήρξα ποτέ και παρακαλώ θερμά, όλη αυτή η παρωδία να σταματήσει εδώ».

Σχετικά Άρθρα