Μάριος Ηλιόπουλος: Το νέο αφεντικό της ΑΕΚ “τρέχει” με 650 άλογα

 Μάριος Ηλιόπουλος: Το νέο αφεντικό της ΑΕΚ “τρέχει” με 650 άλογα

Ο ακτοπλόος εφοπλιστής Μάριος Ηλιόπουλος πρόκειται να γίνει ο νέος Πρόεδρος της ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν αθλητικά μέσα τις τελευταίες ώρες. Ωστόσο αυτό το όνομα είναι γνωστό εδώ και χρόνια στους αυτοκινητικούς κύκλους, καθώς ο επόμενος Πρόεδρος της ΑΕΚ έχει πλούσιο αγωνιστικό υπόβαθρο και δεκάδες διακρίσεις στο ελληνικό motorsport.

Ο έμπειρος επιχειρηματίας είναι γνωστός για την επιτυχημένη του καριέρα στη ναυτιλία, καθώς είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ναυτιλιακών υπηρεσιών «Seajets», η οποία δραστηριοποιείται κυρίως στον τομέα των ταχυπλόων σκαφών που εξυπηρετούν τα ελληνικά νησιά.

Ωστόσο, πέρα από αυτό, ο Μάριος Ηλιόπουλος, ή αλλιώς «Mario» όπως είναι το αγωνιστικό του παρατσούκλι, είναι και επικεφαλής της ομάδας racing team «Seajets Racing Team». Ο κ. Ηλιόπουλος, όχι μόνο συμμετέχει ως οδηγός αγώνων σε αναβάσεις, rally και άλλες διοργανώσεις, αλλά και επενδύει σημαντικά στην ανάπτυξη και βελτίωση της ομάδας του, κάτι που έχει οδηγήσει τον ίδιο και την ομάδα του σε σημαντικές διακρίσεις και επιτεύγματα.

Τρέχει στην κατηγορία Formula Saloon με Ford Fiesta Rallycross ισχύος 650 ίππων

Ο επόμενος Πρόεδρος της ΑΕΚ έχει φέρει στην Ελλάδα ένα από τα ισχυρότερα και πιο σεταρισμένα rally cars που έχουμε δει στη χώρα μας. Ο λόγος για το Ford Fiesta Rallycross που κάτω από το μυώδες αμάξωμά του κρύβει περί τα 650 άλογα και το οποίο δημιουργήθηκε με τη στήριξη της M-Sport, της ομάδας που συμμετέχει στο WRC με τα Ford Puma Rally1 με τις ευλογίες της ίδιας της Ford. Η κατηγορία στην οποία τρέχει το Ford Fiesta του Μάριου Ηλιόπουλου είναι η Formula Saloon και έχει απέναντί του αντίστοιχα «θηρία» όπως Mitsubishi Lancer Evolution, Nissan Silvia, BMW M3 κ.ά.

Πηγή: autotriti.gr

Σχετικά Άρθρα