“Στα βάθη του Σηκουάνα”/Γιγαντιαίος καρχαρίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι!- Ένα b-movie με “μπάτζετ” Netflix ή ένα θρίλερ με κλιματικό σχόλιο;

 “Στα βάθη του Σηκουάνα”/Γιγαντιαίος καρχαρίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι!- Ένα b-movie με “μπάτζετ” Netflix ή ένα θρίλερ με κλιματικό σχόλιο;

Το Sous la Seine, η νέα ταινία του Netflix σε σκηνοθεσία του Xavier Gens, είναι αναμφίβολα ένα εντυπωσιακό θρίλερ με εκπληκτικές σκηνές από τον Σηκουάνα και υποβρύχιες λήψεις. Πολλοί θεωρούν, ωστόσο, ότι έχει και ένα οικολογικό αποτύπωμα, αποτελεί, δηλαδή, ένα έμμεσο κλιματικό σχόλιο. Η ταινία με τους καρχαρίες διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 και πρωταγωνιστούν οι Bérénice Béjo, Nassim Lyes και Léa Léviant.

Στο τρέιλερ της ταινίας οι γαλλικές αρχές να προσπαθούν, 24 ώρες πριν από την έναρξη των αγώνων, να βρουν τρόπο προκειμένου να πιάσουν τον καρχαρία, ο οποίος περνά μέσα από τα κανάλια και τους υπονόμους του ποταμού. Σύμφωνα τουλάχιστον με τα πρώτα πλάνα, όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ένα B-movie με budget Netflix.

Το Sous la Seine, το νέο θρίλερ του Xavier Gens, προβάλλεται ήδη στο Netflix. Παραμονές των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού -δηλαδή …τώρα-, ο σκηνοθέτης αποφάσισε να δροσίσει τα πράγματα με μια νέα ταινία με καρχαρίες που διαδραματίζεται στον Σηκουάνα του Παρισιού κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Το καστ περιλαμβάνει τους Bérénice Béjo ( The Artist, Le Jeu ), Nassim Lyes ( En passant pécho και Le dernier mercenaire για το Netflix) και Léa Léviant (Belle-Fille) για ένα συναρπαστικό θρίλερ. Η ταινία διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι. Η Mika, μια περιβαλλοντική ακτιβίστρια που υποδύεται η Léa Léviant, προειδοποιεί τη Sophia, μια κορυφαία επιστήμονα που υποδύεται η Bérénice Béjo, ότι ένας μεγάλος καρχαρίας βρίσκεται στα βάθη του Σηκουάνα. Στη συνέχεια, συνεργάζονται με τον διοικητή της αστυνομίας του ποταμού, Adil, τον οποίο υποδύεται ο Nassim Lyes, για να αποτρέψουν μια καταστροφή.

Ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης κωμωδίας Budapest, με πρωταγωνιστές τους Jonathan Cohen και Manu Payet, κυκλοφόρησε την ταινία δράσης Farang in 2023, στην οποία πρωταγωνιστεί επίσης ο Nassim Lyes.

«Under Paris»: Ένας φονικός καρχαρίας στα νερά του Σηκουάνα – Το νέο θρίλερ του Netflix. Η ιστορία διαδραματίζεται με φόντο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τριάθλου, αλλά βεβαίως, ο συνειρμός με τους επικείμενους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι αυτονόητος

Το Netflix παρουσίασε μια πρώτη εικόνα από την ταινία δράσης και ανυπομονούμε να ανακαλύψουμε περισσότερα στο επίσημο τρέιλερ. Η ταινία του Xavier Gens θα κυκλοφορήσει στο κατάλληλο πλαίσιο, στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, που είναι η 26η Ιουλίου 2024 .

Όπως εξηγεί, όμως, η πρωταγωνίστρια ωκεανολόγος, οι καρχαρίες είναι οι ρυθμιστές των ωκεανών. Το γεγονός ότι η …Λίλιτ (ο μεγάλος καρχαρίας που πρωταγωνιστεί) αποκτά υπερφυσικό μέγεθος και γίνεται τόσο επιθετική αφορά την διαταρραχή των θαλασσών λόγω της κλιματικής αλλαγής.

Σχετικά Άρθρα