Πρώτα ευτράπελα: Η νύφη, η οργή ηλικιωμένης και οι… “παραλίες”

 Πρώτα ευτράπελα: Η νύφη, η οργή ηλικιωμένης και οι… “παραλίες”

Οι κάλπες άνοιξαν από το πρωί της Κυριακής για τις ευρωεκλογές και τα περίεργα της μέρας ξεκίνησαν από την… Θεσσαλονίκη. Όπως θα δείτε και στο βίντεο μια κοπέλα από την Θεσσαλονίκη πήγε να ψηφίσει με νυφικό αλλά και να φωτογραφηθεί δίπλα στην κάλπη.

Μάλιστα ήταν μόνη καθώς ο γαμπρός ψήφιζε σε άλλο εκλογικό κέντρο.

«Θα πάω να κάνω τη φωτογράφησή μου και αποφάσισα να έρθω να ψηφίσω πρώτα για να μην το χάσω. Πήγε και ο σύζυγος να ψηφίσει και μετά θα πάμε να κάνουμε τη φωτογράφηση», είπε η ίδια μιλώντας στις κάμερες στέλνοντας το δικό της μήνυμα: «Πρέπει να ψηφίζουν όλοι, να μην αφήνουν τους άλλους να αποφασίζουν για αυτούς. Το σημαντικότερο είναι να υπάρχει μια κοινωνία που είναι είμαστε καλά, να βοηθάει ο ένας τον άλλον».

  • Mια ηλικιωμένη γυναίκα, αφού της άλλαξαν το εκλογικό κέντρο όπου και ψήφιζε επί σειρά ετών, στο Θησείο αρνείται να ψηφίσει.

Η ηλικιωμένη, μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΙ, έξω από το εκλογικό κέντρο του Θησείου, είπε ότι, «μια ζωή εδώ ψήφιζα, με άλλαξαν, τώρα δεν πάω». Όπως μετέφερε η ίδια, «με στέλνουν στο εκλογικό κέντρο στην Αλεξάνδρας, αλλά δεν μπορώ να πάω, με πιάνει δύσπνοια από την ζέστη». 

  • Εν τω μεταξύ στο δίλημμα «κάλπη ή παραλία» φαίνεται πως αρκετοί απάντησαν ήδη παραλία, καθώς από νωρίς κόσμος έχει πάει για το μπάνιο του. Μια παρέα νέων προτίμησε την παραλία από την κάλπη των ευρωεκλογών 2024, όπως τόνισαν στην τηλεοπτική κάμερα.

«Δεν ψηφίζουμε εμείς. Ο καθένας έχει τη δική του άποψη. Δεν πάμε να ψηφίσουμε… Επιλογή μας. Δεν γουστάρουμε… δεν έχουμε κάποιον να υποστηρίξουμε», είπε ένας νεαρός από την παρέα στον ΣΚΑΪ.

«Το ίδιο ακριβώς», απάντησε και ένα νεαρό κορίτσι. «Δεν με ενδιαφέρει να σας πω την αλήθεια. Δεν το ψάχνω…», συμπλήρωσε.

Σχετικά Άρθρα