Το πρόγραμμα των πολιτικών αρχηγών την παραμονή των εκλογών-Χαλαρές συναντήσεις και αποφόρτιση

 Το πρόγραμμα των πολιτικών αρχηγών την παραμονή των εκλογών-Χαλαρές συναντήσεις και αποφόρτιση

Μία ημέρα πριν τις ευρωεκλογές, οι πολιτικοί αρχηγοί ακολουθούν ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα, καθώς η προεκλογική περίοδος φτάνει στο τέλος της. Οι πολιτικοί αρχηγοί προετοιμάζονται για την αυριανή εκλογική μάχη, ενώ η προεκλογική εκστρατεία κορυφώνεται με τις τελευταίες επαφές και συναντήσεις να αφορούν κυρίως διαπιστευμένους δημοσιογράφους. Εξαίρεση αποτελεί ο Αλέξης Χαρίτσης που σήμερα κηδεύει τον πατέρα του.

  • Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με διαπιστευμένους δημοσιογράφους στα Βριλήσσια, σε μια συνάντηση που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια.
  • Στέφανος Κασσελάκης: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα υποδεχθεί διαπιστευμένους δημοσιογράφους του κόμματός του στο Θησείο και αργότερα θα περπατήσει στο κέντρο της Αθήνας.
  • Νίκος Ανδρουλάκης: Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στην Κρήτη και θα παραμείνει στο Ηράκλειο μέχρι την Κυριακή. Σήμερα θα συναντηθεί με στελέχη στη Χερσόνησο και θα επισκεφθεί το σπήλαιο στο Οροπέδιο. Το μεσημέρι θα γευματίσει στον Άγιο Νικόλαο.
  • Δημήτρης Κουτσούμπας: Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ θα βρεθεί στο κέντρο της Αθήνας για να συναντήσει υποψήφιους ευρωβουλευτές και δημοσιογράφους.
  • Αλέξης Χαρίτσης: Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς θα μεταβεί στη Ριτσώνα για τον τελευταίο αποχαιρετισμό στον πατέρα του, Βύρωνα. Μετά την τελετή, θα κατευθυνθεί στην Καλαμάτα για να ψηφίσει.
  • Πέτρος Κόκκαλης: Ο ευρωβουλευτής έχει αφήσει ανοιχτό το σημερινό του πρόγραμμα για να ξεκουραστεί και να συγκεντρώσει δυνάμεις για την αυριανή ημέρα.

Σχετικά Άρθρα