Η συγκινητική επιστολή της Κέιτ Μίντλετον για την απουσία της από το Trooping the Colour: “Ελπίζω να σας εκπροσωπήσω σύντομα”

 Η συγκινητική επιστολή της Κέιτ Μίντλετον για την απουσία της από το Trooping the Colour: “Ελπίζω να σας εκπροσωπήσω σύντομα”

Η Κέιτ Μίντλετον, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, εξέφρασε τη λύπη της μέσω επιστολής για την απουσία της από την επιθεώρηση της Ιρλανδικής Φρουράς και το Trooping the Colour, ενώ συνεχίζει τις προληπτικές θεραπείες της για τον καρκίνο. Παράλληλα, εξέφρασε την ελπίδα να μπορέσει σύντομα να εκπροσωπήσει ξανά το Σύνταγμα.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έγραψε ένα γράμμα ζητώντας συγγνώμη για την απουσία της από την επιθεώρηση της Ιρλανδικής φρουράς, ενώ συνεχίζει τις προληπτικές θεραπείες της στην μάχη κατά του καρκίνου.

«Ελπίζω να είμαι σε θέση να σας εκπροσωπήσω όλους πολύ σύντομα», αναφέρει χαρακτηριστικά στην απολογητική επιστολή της ενώ τους εύχεται καλή επιτυχία.

Η επιστολή αναφέρει αναλυτικά: «Ήθελα να γράψω και να σας ενημερώσω πόσο περήφανη είμαι για ολόκληρο το Σύνταγμα ενόψει του Colonel’s Review και του Trooping the Colour.

«Εκτιμώ όλους όσους στρατιώτες φέτος εξασκήθηκαν για μήνες και αφιέρωσαν πολλές ώρες για να διασφαλίσουν ότι οι στολές και οι ασκήσεις τους είναι άψογες.

«Το να είμαι Συνταγματάρχης σας παραμένει μεγάλη τιμή και λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να κάνω τον χαιρετισμό στο φετινό Colonel’s Review. Σας παρακαλώ να μεταφέρετε τη συγγνώμη μου σε όλο το Σύνταγμα, ωστόσο, ελπίζω ότι θα μπορέσω να σας εκπροσωπήσω όλους άλλη φορά πολύ σύντομα».

Η επιστολή αυτή επιβεβαιώνει, με αυτόν τον τρόπο, ότι η Κέιτ δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί μαζί με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια στους επίσημους εορτασμούς για τα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου το Σάββατο 15 Ιουνίου, συμπεριλαμβανομένης της παραδοσιακής εμφάνισης της βασιλικής οικογένειας στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ.

Έτσι, η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα χάσει αυτό που θα ήταν η πρώτη της επιθεώρηση ως Συνταγματάρχης της Ιρλανδικής Φρουράς, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στα τέλη της επόμενης εβδομάδας.

Η σημερινή εκδήλωση είναι μια πρόβα τζενεράλε για το Trooping the Colour όπου θα εμφανιζόταν ως νέα Συνταγματάρχης των Ιρλανδών Φρουρών, που παρουσιάζουν φέτος τα χρώματά τους στον βασιλιά Κάρολο.

Σχετικά Άρθρα