Στο νοσοκομείο ο Μάριος Φραγκούλης-Αναβάλλεται η συναυλία στον Λυκαβηττό

 Στο νοσοκομείο ο Μάριος Φραγκούλης-Αναβάλλεται η συναυλία στον Λυκαβηττό

Ατύχημα είχε ο Μάριος Φραγκούλης, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Αυτό σημαίνει, όπως ενημέρωσε η εταιρεία παραγωγής, πως αναβάλλεται και η προγραμματισμένη συναυλία στον Λυκαβηττό με την Γιώτα Νέγκα, στις 10 Ιουνίου.

Οι δύο καλλιτέχνες συνεργάζονται για πρώτη φορά και τη μουσική τους συνύπαρξη επί σκηνής, το κοινό την περίμενε ανυπόμονα. Ωστόσο, το ατύχημα του Μάριου Φραγκούλη (δεν υπάρχει μέχρι στιγμής ενημέρωση τι ακριβώς συνέβη στον γνωστό ερμηνευτή) πριν ξεκινήσουν οι εμφανίσεις τους, ακυρώνει τα σχέδια, αν και σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της εταιρείας και τι ισχύει με τα εισιτήρια που έχετε αγοράσει:

«Με λύπη σας ανακοινώνουμε πως η προγραμματισμένη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη και της Γιώτας Νέγκα για την Δευτέρα, 10 Ιουνίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, αναβάλλεται λόγω ατυχήματος του Μάριου Φραγκούλη και αναγκαστικής παραμονής του στο νοσοκομείο.

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για το πότε θα πραγματοποιηθεί ξανά η συναυλία αυτή με βάση και την πορεία της υγείας του αγαπημένου καλλιτέχνη. Τα εισιτήρια θα ισχύουν κανονικά για την επόμενη συναυλία των 2 καλλιτεχνών στην Αθήνα. Όσοι θεατές επιθυμούν να ακυρώσουν τα εισιτήρια τους θα λάβουν email από την Ticket Services σχετικά με την διαδικασία ακύρωσης και επιστροφής των χρημάτων τους».

Σχετικά Άρθρα