Ένοπλος στις ΗΠΑ άνοιξε πυρ εναντίον διερχόμενων αυτοκινήτων και σκότωσε πατέρα τεσσάρων παιδιών (vid)

 Ένοπλος στις ΗΠΑ άνοιξε πυρ εναντίον διερχόμενων αυτοκινήτων και σκότωσε πατέρα τεσσάρων παιδιών (vid)

Με τη ζωή του πλήρωσε ένας πατέρας τεσσάρων παιδιών το αμόκ 39χρονου Αμερικανού, που το πρωί της περασμένης Δευτέρας πήρε το όπλο του, στάθηκε στην άκρη αυτοκινητόδρομου στην Καλιφόρνια κι άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως κατά διερχόμενων αυτοκινήτων. 

Σύμφωνα με την αστυνομία της κομητείας Ρίβερσαϊντ, ο Τζούλιο Ροντάρτε άδειασε έναν ολόκληρο γεμιστήρα, ξαναγέμισε το όπλο και συνέχισε να πυροβολεί στεκόμενος μπροστά από ένα πλυντήριο αυτοκινήτων περίπου στις 06.30 το πρωί.

Πολλά αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές αλλά οι οδηγοί ήταν τυχεροί. Λιγότερο τυχερός στάθηκε ένας άνδρας που τραυματίστηκε και νοσηλεύεται, ενώ ο 43χρονος Βίκτορ Ούγκο Λεόν, ο οποίος πήγαινε στη δουλειά του, έχασε τη ζωή του.

Μετά τους περίπου 30 πυροβολισμούς, ο δράστης γδύθηκε και έμεινε γυμνός, πριν τελικά συλληφθεί από την αστυνομία. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι για φόνο με δόλο, για απόπειρα φόνου, ληστεία και αντίσταση στη σύλληψη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύζυγος του θύματος, που έμεινε μόνη με τα τέσσερα παιδιά τους, ξεκίνησε εκστρατεία GoFundMe για να καλύψει τα έξοδα της κηδείας και μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει περίπου 40.000 δολάρια. 

Πηγή: pride.gr

Σχετικά Άρθρα