Κασσελάκης/Λαμία: “Είναι καιρός ένα αουτσάιντερ να αλλάξει τη χώρα και να δώσει ελπίδα” -Υποδοχή με πυροτεχνήματα (vid)

 Κασσελάκης/Λαμία: “Είναι καιρός ένα αουτσάιντερ να αλλάξει τη χώρα και να δώσει ελπίδα” -Υποδοχή με πυροτεχνήματα (vid)

Με πυροτεχνήματα και ντουντούκες υποδέχτηκαν οι πολίτες της Λαμίας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό από το εκλογικό βαν του κόμματος, στην πλατεία Ελευθερίας. «Φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν γίνουμε κυβέρνηση σε λίγα χρόνια. Όντως κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει στην Ελλάδα» είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης βλέποντας τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν οι πολίτες και τα πυροτεχνήματα στον ουρανό.

«Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία μπορεί να δώσει ελπίδα στους πολίτες», υποστήριξε ο Στέφανος Κασσελάκης το βράδυ της Τετάρτης στη Λαμία, κάνοντας λόγο για ένα ρεύμα που δημιουργείται στην κοινωνία και πως οι ευρωεκλογές έχουν ένα βαθύ πολιτικό μήνυμα για να «τελειώσει η αλαζονεία και η καραμέλα του 41%». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ απευθύνθηκε και στους νέους, υποστηρίζοντας πως η Ελλάδα έχει γίνει χώρα του Κρόνου που τρώει τα παιδιά της και υποσχέθηκε πως αυτό θα αλλάξει.

  • «Στέκομαι με ταπεινοφροσύνη απέναντι σε ένα ολόκληρο σύστημα και η μόνη δύναμη που έχω είναι αυτή που μου δίνετε εσείς. Είναι καιρός ένα αουτσάιντερ να αλλάξει τη χώρα και να δώσει ελπίδες στον ελληνικό λαό. Η ανατροπή είναι στα χέρια σας».

Ο ίδιος εστίασε στην τραγωδία των Τεμπών, αναρωτώμενος αν πρέπει ο λαός να είναι υπερήφανος με την κυβερνητική ασυδοσία, ρίχνοντας τα βέλη του στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο κατηγόρησε για εξαπάτηση κι ως προς την ακρίβεια, αλλά κι ως προς τις τράπεζες.

«Διαλέξτε κύριε Μητσοτάκη με ποιον είστε, με τις τράπεζες ή με τον λαό; Με τον παλαιστινιακό λαό ή με τη σφαγή του»;

Ο κ. Κασσελάκης αναρωτήθηκε, επίσης, πού πάνε τα λεφτά του Ταμείου Ανάκαμψης και του δημοσιονομικού μαξιλαριού: «Αξίζουμε καλύτερα και δεν θα μας πείσετε ότι είμαστε μια κοινωνία χαμηλών προσδοκιών. Τι είδους σταθερότητα υπάρχει όταν είμαστε δεύτεροι χειρότεροι στην ΕΕ σε αγοραστική δύναμη»;

Ως προς τη δημόσια υγεία, δεσμεύτηκε ότι θα είναι ποιοτική και δωρεάν για όλους τους Έλληνες με ΣΥΡΙΖΑ.

«Στην Ευρώπη χρειαζόμαστε ένα ευρωομόλογο για σύγκλιση Βορρά και Νότου, μια Ευρώπη των λαών κι όχι της λιτότητας και με μια υπερήφανη εξωτερική πολιτική», υποσχέθηκε ο κ. Κασσελάκης.

Σχετικά Άρθρα