Στόρμι Ντάνιελς σε Μελάνια Τραμπ: Πρέπει να παρατήσεις τον Τραμπ, είναι καταδικασμένος εγκληματίας

 Στόρμι Ντάνιελς σε Μελάνια Τραμπ: Πρέπει να παρατήσεις τον Τραμπ, είναι καταδικασμένος εγκληματίας

Η πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς δήλωσε σε νέα της συνέντευξη ότι η Μελάνια Τραμπ πρέπει να χωρίσει με τον σύζυγό της και να προχωρήσει με τη ζωή της τώρα που ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ είναι «καταδικασμένος εγκληματίας». Το μήνυμά της ήταν ξεκάθαρο και έδωσε και δύο λόγους που θεωρεί ότι η τέως «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ πρέπει να αφήσει πίσω τον σύζυγό της άμεσα.

Σε συνέντευξή της στη mirror.co.uk, η Στόρμι Ντάνιελς απευθυνόμενη στη Μελάνια Τραμπ την συμβουλεύει να παρατήσει τον Ντόναλντ Τραμπ για τους εξής λόγους: πρώτον επειδή είχε εξωσυζυγικές σχέσεις με την ίδια όπως με άλλες αιθέριες υπάρξεις κατά την διάρκεια του έγγαμου βίου τους και κυρίως επειδή είναι καταδικασμένος εγκληματίας.

«Δεν ξέρω ποια μπορεί να είναι η συμφωνία τους, αλλά η Μελάνια πρέπει να τον αφήσει. Όχι γι’ αυτό που έκανε με εμένα ή άλλες γυναίκες, αλλά επειδή είναι καταδικασμένος εγκληματίας», τόνισε η Ντάνιελς στην Mirror και πρόσθεσε:

«Έχει αποδειχθεί ότι είναι κακοποιός. Κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική επίθεση και φορολογική απάτη και τώρα είναι εγκληματίας».

Σχετικά Άρθρα