Φιλιππίδης: Αναβολή για το Νοέμβριο το Εφετείο

 Φιλιππίδης: Αναβολή για το Νοέμβριο το Εφετείο

Σε αναβολή για τις 11 Νοεμβρίου 2024 λόγω κωλύματος των συνηγόρων του Πέτρου Φιλιππίδη οδηγήθηκε η δίκη του γνωστού ηθοποιού για δυο απόπειρες βιασμού στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας.

«Έχω συνηγόρους τους Δημητρακόπουλο και Πακιρτζίδου αλλά έχουν δικαστήρια και δεν είναι εδώ» είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης προς το δικαστήριο, με συνεργάτη των δικηγόρων του να αιτείται αναβολή λόγω κωλύματος.

Στη δικαστική αίθουσα βρέθηκαν και οι δυο καταγγέλλουσες, ενώ στο πλευρό τους ήταν αρκετοί συνάδελφοι τους, όπως η Λένα Δροσάκη, η οποία ήταν και μάρτυρας στο πρωτόδικο δικαστήριο, η Ανδρομάχη Δαυλού, ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

«Αίτημα αναβολής αιτιολογημένο από τους συνηγόρους υπεράσπισης. Είναι για πρώτη φορά όποτε να γίνει δεκτό» είπε η εισαγγελέας της έδρας, με την υποστήριξη της κατηγορίας να ζητά να δοθεί έστω διακοπή και όχι αναβολή της δίκης. «Αναβάλλει κατά πλειοψηφία, με διαφωνία της εξ αριστερών συνέδρου που πρότεινε διακοπή» είπε το δικαστήριο και ανακοίνωσε την αναβολή της δίκης για 11 Νοεμβρίου 2024.

Σχετικά Άρθρα