Σοκ στις ΗΠΑ: Χάσκι σκότωσε βρέφος 6 μηνών- Του επιτέθηκε ενώ κοιμόταν στην κούνια

 Σοκ στις ΗΠΑ: Χάσκι σκότωσε βρέφος 6 μηνών- Του επιτέθηκε ενώ κοιμόταν στην κούνια

Την τελευταία του πνοή άφησε ένα βρέφος μόλις 6 βδομάδων, όταν δέχθηκε επίθεση από τον σκύλο της οικογένειας, ενώ κοιμόταν μέσα στην κούνια του. Το μωρό νοσηλευόταν επί 6 ημέρες στο νοσοκομείο στο Τενεσί των ΗΠΑ, με εγκεφαλική αιμορραγία και οίδημα στον εγκέφαλο.

Ο μικρός Ezra δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από το φαινομενικά ήρεμο χάσκι, το οποίο βρισκόταν στην οικογένεια 8 χρόνια και ήταν ένα από τα 2 σκυλιά που βρισκόταν στο σπίτι. Οι γονείς αν και σε κατάσταση σοκ, δώρισαν τα όργανά του, ενώ ο σκύλος μεταφέρθηκε σε καταφύγιο ζώων, με το μέλλον του να κρίνεται αβέβαιο.

Ο Έζρα βρισκόταν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση για σχεδόν μια εβδομάδα πριν πεθάνει, σύμφωνα με τους πρώτους γονείς του. Μεταξύ των απειλητικών για τη ζωή του τραυμάτων ήταν μια εγκεφαλική αιμορραγία και το εγκεφαλικό οίδημα. Η «εντελώς απρόκλητη» επίθεση αιφνιδίασε την οικογένεια.

Ο σκύλος – τον οποίο είχαν για οκτώ χρόνια – ήταν ένας από τους δύο στο σπίτι, αν και κανένας από τους δύο δεν είχε ιστορικό επιθετικότητας

Οι γονείς του Μαρκ και Κλόε αποφάσισαν να βοηθήσουν άλλα μωρά που έχουν ανάγκη, δωρίζοντας τα όργανά του. “Πραγματικά μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο, ακόμα κι αν είναι μια στιγμή που εκνευρίζεστε ή απογοητεύεστε. Όλες αυτές οι μικρές στιγμές εξακολουθούν να είναι τόσο εκπληκτικές”, είπε η Chloe Mansoor.

«Πραγματικά προσευχηθείτε για όλη την οικογένεια, όλοι τον αγαπούσαν τόσο πολύ. Ξέρω ότι όλοι θρηνούν αυτή τη στιγμή, θρηνούμε αυτή τη στιγμή, και θα είναι μια δια βίου διαδικασία που θα προσπαθήσουμε να το αντιμετωπίσουμε» πρόσθεσε.

Ο σκύλος έχει μεταφερθεί από τότε σε ένα καταφύγιο ζώων καθώς το γραφείο του σερίφη της κομητείας Νοξ ερευνά. Το μέλλον του σκύλου ή εάν θα απαγγελθούν κατηγορίες, δεν είναι ακόμη σαφές.

Σχετικά Άρθρα