Κασσελάκης: Τελική ευθεία με επίκεντρο ακρίβεια, κράτος Δικαίου και “σύστημα Μητσοτάκη”

 Κασσελάκης: Τελική ευθεία με επίκεντρο ακρίβεια, κράτος Δικαίου και “σύστημα Μητσοτάκη”

Με ένα διπλό στόχο εισέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και η ηγεσία του στην τελευταία προεκλογική εβδομάδα ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Αφενός να αποδοκιμαστεί το κυβερνών κόμμα και αφετέρου να ενισχυθεί το κόμμα με ένα ποσοστό που θα ξεπερνά τουλάχιστον το 17,8% των εθνικών εκλογών του Ιουνίου του 2023.

Στην Κουμουνδούρου υπάρχει αισιοδοξία ότι ο στόχος του 20% είναι εφικτός, ωστόσο αναγνωρίζουν ότι η συμμετοχή στην κάλπη και η συσπείρωση των δυνάμεων της εκλογικής του βάσης σε σχέση με τις εκλογές το 2023 με δεδομένο και τη διάσπαση του, θα είναι καθοριστική σημασίας για την εκλογική ανάκαμψη του κόμματος και την ανατροπή του συσχετισμού δυνάμεων στην πορεία προς τις εθνικές εκλογές του 2027 ή νωρίτερα, αναλόγως των αποφάσεων του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη.

  • Στο επίκεντρο της προεκλογικής η καμπάνιας του Στέφανου Κασσελάκη και του κόμματος τα θέματα της οικονομίας, της ακρίβειας, του κράτους δικαίου και τα εθνικά θέματα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με συνεχείς παρεμβάσεις στα social media να στηλιτεύει φαινόμενα πρωθυπουργικής και κυβερνητικής αλαζονείας  

“Όποιος επιθυμεί έναν αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος θα σκύβει ενοχικά το κεφάλι μπροστά σε εντολοδόχους του Μαξίμου – στελέχη της ΝΔ που υποδύονται τους αντικειμενικούς δημοσιογράφους, να ξέρει ότι δεν είμαι εγώ αυτός” τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ρόδου “Real Voice” αι το τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε από την δημοσιογράφο του σταθμού Ρένα Παυλάκη η οποία τυγχάνει και στέλεχος και της ΝΔ.

“Εύχομαι η Ρόδος να βλέπει την αντικειμενική δημοσιογραφία” σχολίασε ο κ. Κασσελάκης σημειώνοντας “Έτσι χτίστηκε η προπαγάνδα τόσων χρόνων. Με την Αριστερά να γυρνάει από σεβασμό και το άλλο μάγουλο στη λάσπη ενός αδίστακτου καθεστώτος. Έτσι έγινε το μαύρο – άσπρο. Έτσι διαβρώθηκαν συνειδήσεις. Έτσι το ψέμα νίκησε την αλήθεια”. Και εξέφρασε τη αποφασιστικότητα να να τα βάλει με το “συστημα Μητσοτάκη” λέγοντας χαρακτηριστικά “Θα μου πείτε, “μόνος σου θα τα βάλεις με το πανίσχυρο σύστημα προπαγάνδας του Μητσοτάκη; Ναι, είναι η απάντηση. Είμαι αποφασισμένος να σπάσω το απόστημα. Πέντε χρόνια ήταν αρκετά”.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στη συνέχεια, με αφορμή ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Νίκου Ρωμανού, απάντησε με στοιχεία στους ισχυρισμούς της δημοσιογράφου, παραθέτοντας το βιογραφικό της. “Ως εξ συμπτώσεως πρόκειται για πρώην υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο και νυν διευθύντρια του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Δωδεκανήσων και Διευθύνουσα Σύμβουλο στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Δωδεκανήσου «ΑΝΔΩ ΑΕ». Δηλαδή τρία σε ένα… Η διαπλοκή της ΝΔ στο μεγαλείο της!» σημείωσε η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα ολοκληρώσει την προεκλογική εκστρατεία που εξελίχθηκε σε μια “προσωπική” υπόθεση με τις προεκλογικές και ομιλίες. Δευτέρα βράδυ στις 7.30΄μ.μ. στη Θεσσαλονίκη στο Λευκό Πύργο, θα ακολουθήσει το Ηράκλειο, ενώ η κεντρική συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Πέμπτη στην πλατεία Συντάγματος, ενώ την Παρασκευή τελευταία ημέρα της προεκλογικής εκστρατείας θα μιλήσει στην Πάτρα.

“Ο σκοπός μας είναι να αλλάξουμε τη χώρα” ήταν το μήνυμα  του Στέφανου Κασσελάκη μέσω τη συνέντευξης πο παραχώρησε χθες βράδυ στο STAR και τη Μάρα Ζαχαρέα και απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους και να στείλουν μήνυμα στις ευρωεκλογές. “Πρέπει ο ελληνικός λαός να στείλει ένα μήνυμα για την αλαζονεία του 41%. Είναι σκληρή και ανάλγητη κυβέρνηση” ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά Άρθρα