Ομόνοια: Η συγκλονιστική περιγραφή της 33χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και βασανιστηρίων

 Ομόνοια: Η συγκλονιστική περιγραφή της 33χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και βασανιστηρίων

Σοκάρουν οι περιγραφές της 33χρονης κοπέλας η οποία βρέθηκε από τους αστυνομικούς σεξουαλικά κακοποιημένη και μαχαιρωμένη στον μηρό, σε ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο στην Ομόνοια. Μάλιστα, ο 27χρονος δράστης, μετά την άγρια κακοποίηση στην οποία προέβη, δε δίστασε να βάλει και λουκέτο στην πόρτα.

«Δεν τον γνώριζα. Μου είπε να πάμε σπίτι του. Μου επιτέθηκε και με χτυπούσε, με ανάγκασε να κάνω σεξουαλικές πράξεις μαζί του και συνέχιζε να με χτυπάει. Κάποια στιγμή λιποθύμησα δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτα άλλο», υποστήριξε το θύμα σε μία περιγραφή άκρως σοκαριστική.

«Όταν ανέκτησα τις αισθήσεις μου, ήμουν δεμένη στο κρεβάτι. Φώναζα για βοήθεια αλλά δεν με άκουγε κανείς. Έχανα αίμα και πονούσα σε διάφορα σημεία του σώματός μου», συνέχισε.

«Δεν μπορούσα να κουνηθώ. Με είχε κλειδώσει. Με έπιασε πανικός. Πίστευα ότι θα πεθάνω αβοήθητη. Τον συνάντησα λίγο μετά τις 02:00 τη νύχτα. Τίποτα δεν με έκανε να πιστεύω αυτό που θα περνούσα. Όταν κατάλαβα πως είχα κάνει λάθος που τον ακολούθησα ήμουν ήδη μέσα στο σπίτι», περιέγραψε η 33χρονη.

Σχετικά Άρθρα