Μεγάλη ένταση Κασσελάκη με δημοσιογράφο: “Πέντε χρόνια κυβερνάει ο Μητσοτάκης και μου λέτε για τον Τσίπρα και τον Βαρουφάκη;”

 Μεγάλη ένταση Κασσελάκη με δημοσιογράφο: “Πέντε χρόνια κυβερνάει ο Μητσοτάκης και μου λέτε για τον Τσίπρα και τον Βαρουφάκη;”

Ένταση προκλήθηκε σε ραδιοφωνικό στούντιο της Ρόδου, όπου ο Στέφανος Κασσελάκης παραχωρούσε συνέντευξη, στο πλαίσιο επίσκεψής του στο νησί.Αφορμή στάθηκε το σχόλιο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ότι δεν υπήρξε στήριξη μέσω διαφημιστικής καμπάνιας πέρυσι, μετά τις φωτιές στο νησί.

Τότε η δημοσιογράφος του ραδιοφωνικoύ σταθμού «Real Voice 99.5», Ρένα Παυλάκη, του επισήμανε ότι δεν έχει σωστή ενημέρωση, διότι υπήρξε ειδική καμπάνια από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και μάλιστα είχε απήχηση σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, φάνηκε να μην το γνωρίζει και ζήτησε να του δείξουν την καμπάνια. Έκλεισε με ένα «τέλος πάντων» το σκέλος αυτής συζήτησης, συμπληρώνοντας πως «εμείς θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι».

Η κουβέντα πήγε στο θέμα του μεταφορικού ισοζυγίου για τους νησιώτες, για το οποίο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι αποδίδεται με καθυστέρηση στους δικαιούχους. Από τη μεριά της δημοσιογράφου, υπήρξε η επισήμανση ότι η κυβέρνηση Τσίπρα ήταν εκείνη που κατήργησε τον μειωμένο ΦΠΑ στα νησιά.

«Πέντε χρόνια κυβερνάει ο Μητσοτάκης και μου λέτε για τον Τσίπρα και τον Βαρουφάκη;» ήταν η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη. Και τότε ο εκνευρισμός του άρχισε να μεγαλώνει. «Είναι μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη, επειδή ξεκάθαρα δεν επικοινωνούμε», είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ σε άλλο σημείο κατηγόρησε τη δημοσιογράφο για «προπαγάνδα». Η απάντηση της ήταν πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, χθες στο νησί, ήταν με 30 ανθρώπους, με τον Κασσελάκη να την προκαλεί να πάει όπου θέλει μαζί του, «ακόμα και στο γήπεδο για τον Ολυμπιακό, που κόλωσε να έρθει ο πρωθυπουργός και θα δούμε ποιος είναι λαϊκός και ποιος όχι».

«Επειδή έχω να πάω στο αεροπλάνο, πρέπει να φύγω», είπε στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Στην επισήμανση ότι προβαίνει σε προσωπικές επιθέσεις εναντίον δημοσιογράφων, είπε ότι αυτό δεν ισχύει και ότι στηρίζει τους δημοσιογράφους και τα τοπικά μέσα.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης έδειξε πρωτοφανή για πολιτικό πρόσωπο επιθετικότητα και αγένεια στην προσπάθειά του να καλύψει το πολιτικό του έλλειμμα και την άγνοιά του για τα τοπικά ζητήματα. Επεδίωξε να έχει ένα μονόλογο με γενικότητες αφορισμούς και συνθηματολογία, κενή περιεχομένου, εμποδίζοντας τη δημοσιογράφο να του απευθύνει ερωτήσεις και να πάρει απαντήσεις για το πρόγραμμα του κόμματος ενόψει Ευρωεκλογών», αναφέρει ο σταθμός στο site του.

Σχετικά Άρθρα