Ξέσπασε κατά συναδέλφων του ο Λιάγκας – “Βρίστε μας, καλό μας κάνετε – Γι’ αυτό δεν έχω φίλο ούτε έναν”

 Ξέσπασε κατά συναδέλφων του ο Λιάγκας – “Βρίστε μας, καλό μας κάνετε – Γι’ αυτό δεν έχω φίλο ούτε έναν”

Μήνυμα προς τους συναδέλφους του στον χώρο της τηλεόρασης που τον «βρίζουν» έστειλε ο Γιώργος Λιάγκας από τον «αέρα» της εκπομπής του, ζητώντας τους να συνεχίσουν.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Το Πρωινό» πρόβαλε εικόνες από την έξοδο του Δημήτρη Σταρόβα από το νοσοκομείο, με δημοσιογράφους να έχουν περικυκλώσει το αυτοκίνητο που τον μετέφερε και να επιχειρούν να του αποσπάσουν μια δήλωση.

Μετά την προβολή των παραπάνω εικόνων, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε on air, τονίζοντας ότι ήταν λάθος αυτό που έκαναν οι ρεπόρτερ, καθώς ο Δημήτρης Σταρόβας δεν είναι ακόμη σε θέση να μιλήσει δημόσια, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Το ξέσπασμα

«Δεν τα χώνω στα παιδιά, λέω αυτό που βλέπω. Και εγώ αν ήμουν εκεί, και με έστελνε ο αρχισυντάκτης μου, και σήκωνε ο άλλος το μικρόφωνο, θα το σήκωνα και εγώ, γιατί αλλιώς θα μου έλεγαν ότι έχασα τον ήχο. Όμως, αν επικρατούσε μία λογική, και το έριχνε ένας σαν ιδέα, θα καταλάβαιναν ότι δεν μπορεί να μιλήσει ο άνθρωπος. 

Αν μιλούσε, θα έλεγε κάτι που μπορεί να μην ήταν και απόλυτα κατανοητό, και θα υπήρχε καταγεγραμμένο κάτι που σε 2-3 βδομάδες δεν θα υπάρχει πια, γιατί θα είναι απόλυτα καλά η ομιλία του. Δεν είναι ωραίο να υπάρχει. Τι πιο απλό από αυτό;», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας παρακολουθώντας τις προαναφερθείσες εικόνες, με τους συνεργάτες του να σημειώνουν ότι λέει το λογικό, και τον ίδιο να απαντά ότι «Ναι, αλλά πάλι εγώ θα φταίω, αλλά δεν πειράζει, ο κόσμος αντιλαμβάνεται πλήρως».

«Χθες που ήρθα σε επαφή με κόσμο που μας βλέπει, κατάλαβα ότι ο κόσμος, παρά τα όσα λένε τα social media και οι συνάδελφοι που με αγαπάνε πάρα πολύ, αντιλαμβάνεται. Και για αυτό φέτος έχει στηρίξει μετά μανίας αυτή την εκπομπή. Γιατί είναι πρωτοφανής η στήριξη αυτής εδώ της εκπομπής φέτος, με μια τηλεόραση εναντίον. Δηλαδή, έχουμε τον κόσμο που μας βλέπει και μια τηλεόραση που μας βρίζει. 

Βρίστε μας, καλό μας κάνετε, συνεχίστε. Όπως το πάτε, βρίστε μας κάθε μέρα. Ντροπή. Τέλος πάντων. Για αυτό δεν έχω φίλο ούτε έναν…», συνέχισε ο ίδιος.

Σχετικά Άρθρα