Συγκίνηση: Η κούπα του Ολυμπιακού στα χέρια του μικρού Γιαννάκη (εικόνες)

 Συγκίνηση: Η κούπα του Ολυμπιακού στα χέρια του μικρού Γιαννάκη (εικόνες)

Ο μικρός Γιαννάκης βρέθηκε στην απονομή του τροπαίου του Conference League στον Ολυμπιακό. Ο Γιαννάκης σήκωσε «ψηλά» την κούπα, σε μια άκρως συγκινητική στιγμή στην «OPAP Arena».

Ο μικρός Γιαννάκης βρέθηκε στην απονομή του τροπαίου του Conference League στον Ολυμπιακό, κρατώντας κασκόλ των «ερυθρολεύκων».

  • Εξίσου συγκινητικές και όμορφες ήταν οι δηλώσεις του μικρού Γιαννάκη μετά το τέλος παιχνιδιού

Ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης με δηλώσεις του στην COSMOTE TV υποστήριξε πως χάρηκε για την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό, σημείωσε πως πήρε τη φανέλα του Ελ Κααμπί που τον έχει καψούρα ενώ τόνισε πως δεν είναι ο Γιάννης του ΠΑΟΚ αλλά όλης της Ελλάδας.

Χάρηκα που πήρε το Κύπελλο ο Ολυμπιακός. Είχα πει πως θα πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, την EuroLeague ο Παναθηναϊκός και το Conference ο Ολυμπιακός και βγήκαν οι προβλέψεις μου. Δεν είμαι ο Γιάννης του ΠΑΟΚ, είμαι ο Γιάννης όλων των ομάδων“.

Για τη φανέλα του Ελ Κααμπί:

“Την ήθελα αυτή τη φανέλα, είναι μεγάλη μου καψούρα ο Ελ Κααμπί από τον Ολυμπιακό. Θα την κρατήσω είναι συλλεκτική“.

Για το τρόπαιο του Ολυμπιακού:

“Μπορεί να είχα πει πως θα πάρει το τρόπαιο ο ΠΑΟΚ αλλά το πήρε άλλη ελληνική ομάδα και το χάρηκα εξίσου όπως και αν το έπαιρνε η ΠΑΟΚάρα“.

Και έκλεισε τις δηλώσεις του με ένα τραγούδι καθώς τραγούδησε: “Περαία μου, Περαία μου με τον Σαρώνικο σου, που έχεις για καμάρι σου τον Ολυμπιακό σου“.

Σχετικά Άρθρα