Κάρπαθος: Αποκαλύψεις για το θάνατο 69χρονης μετά από εγχείρηση ρουτίνας – “Πρέπει να τρύπησα το έντερο”

 Κάρπαθος: Αποκαλύψεις για το θάνατο 69χρονης μετά από εγχείρηση ρουτίνας – “Πρέπει να τρύπησα το έντερο”

Την ώρα που η οικογένεια της 57χρονης hair stylist από την Πάτρα αναζητά απαντήσεις για τον θάνατο από εγχείρηση ρουτίνας, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της Καρπάθου, με μία 69χρονη γυναίκα να χάνει τη ζωή της μετά από λιποαναρρόφηση που της έκανε ο ίδιος γιατρός.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς χειρουργός από το νοσοκομείο της Ρόδου, παρά τις ενοχλήσεις που ένιωθε η 69χρονη, ο πλαστικός χειρουργός δεν έδωσε την απαραίτητη προσοχή.

Ο χειρουργός στο νοσοκομείο της Ρόδου δήλωσε: «Ο θεράπων ιατρός επισκεπτόταν την ασθενή καθημερινά. Αν και η ασθενής ανέφερε πάντα κοιλιακό άλγος όπως μας ανέφερε η κόρη της, ήταν κάτι που δεν ανησύχησε τον γιατρό, ενώ θα έπρεπε, όπως και η γενική αίματος της ασθενούς».

Μάλιστα, ο πλαστικός χειρουργός φαίνεται να επικοινώνησε με τον συγκεκριμένο γιατρό λίγες μέρες μετά, υπό τον φόβο ότι ευθύνεται εκείνος για τη διάτρηση εντέρου της 69χρονης, σύμφωνα με το MEGA.

«Της δόθηκε εξιτήριο, παρότι δεν δίνεται σε ασθενή που παρουσιάζει πτώση του αιματοκρίτη κατά 10 μονάδες, χωρίς να έχει εντοπιστεί η αιτία. Σημειωτέον ότι στις επιπλοκές της επέμβασης ο θεράπων ιατρός έγραψε «διάτρηση οργάνου». Τέσσερις μέρες μετά το εξιτήριο ο γιατρός της μου τηλεφώνησε και μου είπε πως: «Πρέπει να της έχω τρυπήσει το έντερο», πρόσθεσε ο χειρουργός στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Οι υποθέσεις έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών και γίνεται έρευνα για να διαλευκανθεί τι ακριβώς συνέβη και ποιος φέρει την ευθύνη.

Πηγή: ethnos.gr

Σχετικά Άρθρα