Ελληνική Λύση: Η πρωτοφανής ασυλία που απολαμβάνει ο Αυγενάκης, καθιστά συνυπεύθυνο τον ίδιο τον πρωθυπουργό

 Ελληνική Λύση: Η πρωτοφανής ασυλία που απολαμβάνει ο Αυγενάκης, καθιστά συνυπεύθυνο τον ίδιο τον πρωθυπουργό

«Η ομολογία Αυγενάκη ότι κάνει δημόσιες σχέσεις με απ’ ευθείας αναθέσεις και δημόσιο χρήμα, είναι άλλη μία ψηφίδα στο μωσαϊκό της αδιαφάνειας και της καταστροφής, που προκαλεί η κυβέρνηση στους Έλληνες αγρότες και την πρωτογενή παραγωγή», υποστηρίζει η Ελληνική Λύση, επισημαίνοντας ότι «το Μέγαρο Μαξίμου εξακολουθεί να σιωπά απέναντι στις πρωτοφανείς καταγγελίες του τέως προέδρου του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ για τις απ’ ευθείας αναθέσεις Αυγενάκη, που τον οδήγησαν σε παραίτηση».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος «ο Κ. Μητσοτάκης επιτρέπει τον διεθνή διασυρμό της Ελλάδας, έπειτα από την πρωτοφανή απόφαση να τεθεί υπό επιτήρηση ο ΟΠΕΚΕΠΕ, που στερεί από τους πραγματικούς Έλληνες αγρότες πολύτιμους πόρους» και «επιπλέον, την ώρα που οι εισαγωγές εσπεριδοειδών αυξήθηκαν κατά 500%, κάνοντας πλούσιους μεταξύ άλλων τους Τούρκους, ενώ τα Ελληνικά πορτοκάλια, τα μανταρίνια και τα λεμόνια σαπίζουν στα δέντρα, 20 συνεταιρισμοί της Αργολίδας ρωτούν τον Λ. Αυγενάκη και την κυβέρνηση, “πού είναι τα νέα 8.000 εκτάρια εσπεριδοειδών που επιδοτήθηκαν, πού είναι οι 65.000 τόνοι πορτοκάλια που πήγαν να χυμοποιηθούν, σε ποια εργοστάσια!”. Με τον Κ. Μητσοτάκη να σιωπά ένοχα».

«Η πρωτοφανής ασυλία που απολαμβάνει ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης Λ. Αυγενάκης, καθιστά συνυπεύθυνο τον ίδιο τον πρωθυπουργό», τονίζει η Ελληνική Λύση.

Σχετικά Άρθρα