ΑΕΚ Arena/Τελικός:Ο Κασσελάκης με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού-Παρών ο Ανδρουλάκης-Από το σπίτι ο Μητσοτάκης

 ΑΕΚ Arena/Τελικός:Ο Κασσελάκης με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού-Παρών ο Ανδρουλάκης-Από το σπίτι ο Μητσοτάκης

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης θα βρεθεί απόψε στην OPAP Arena στον τελικό του Conference League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με πληροφορίες, επέλεξε να παρακολουθήσει τον αγώνα από Θύρα φιλάθλων με παρέα του κι όχι από την θύρα των VIP.

Στο παιχνίδι θα δώσει το «παρών» υπενθυμίζουμε και ο Νίκος Ανδρουλάκης, μαζί με τον γιο του. Αντίθετα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από το σπίτι του, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είναι φίλαθλος του Ολυμπιακού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε, μάλιστα, αισιόδοξος για την έκβαση του τελικού, ελπίζοντας ότι ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να γράψει ιστορία και να γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο στο ποδόσφαιρο.

«Είμαι πολύ αισιόδοξος. Βλέπω momentum. Μου θυμίζει το 2004. Να το απολαύσουν οι ποδοσφαιριστές. Θα τον δω σπίτι μου τον τελικό, με ένα καλό μπάρμπεκιου και καλούς φίλους. Θα κάνω ποστ. Και ο Παναθηναϊκός πέτυχε μια μεγάλη επιτυχία. Είμαστε στην αρχή ενός πολύ όμορφου καλοκαιριού για τον ελληνικό αθλητισμό»», είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24.

Σχετικά Άρθρα