Μητσοτάκης: Δεν θα γυρίσουμε στο 2015 – Εμείς δεν τάζουμε τα πάντα στους πάντες όπως κάνουν άλλοι

 Μητσοτάκης: Δεν θα γυρίσουμε στο 2015 – Εμείς δεν τάζουμε τα πάντα στους πάντες όπως κάνουν άλλοι

Μήνυμα συσπείρωσης στους πολίτες έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του το μεσημέρι, στο Παλαιό Φάληρο, ενόψει των ευρωεκλογών, ζητώντας να μη λείψει κανείς από τις κάλπες,  ώστε η ΝΔ να βάλει «τρίποντο», μετά την επιτυχία της στις δύο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Ο πρωθυπουργός τόνισε πως«σε ένα κόσμο που αλλάζει η Ελλάδα πρέπει να είναι πρωταγωνίστρια» και επισήμανε πως σήμερα «οι Ευρωπαίοι δεν βλέπουν πλέον την Ελλάδα ως το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης, αλλά ως μια χώρα με αυτοπεποίθηση», για να διαβεβαιώσει τους πολίτες πως  η χώρα μας «δεν θα επιστρέψει στο 2015».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι «εμείς δεν τάζουμε τα πάντα στους πάντες» και απαντώντας στις κατηγορίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί κυβερνητικής αλαζονείας, σχολίασε τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ που είπε νωρίτεραότι «θα έχει αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές και θα μοιράσει υπουργεία» λέγοντας ότι «αυτό είναι αλαζονεία».

Επίσης, σχολίασε και τις δηλώσεις για εθνικές πρόωρες εκλογές από την αντιπολίτευση, λέγοντας «κάποιοι να μην βιάζονται, εθνικές εκλογές θα έχουμε το 2027».

Σχετικά Άρθρα