Φρίκη στη Μαγιόρκα: 49χρονος κρατούσε τη 12χρονη θετή του κόρη ως σκλάβα του σεξ  

 Φρίκη στη Μαγιόρκα: 49χρονος κρατούσε τη 12χρονη θετή του κόρη  ως σκλάβα του σεξ  

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει μία αρρωστημένη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου κοριτσιού από τον θετό πατέρα της στη Μαγιόρκα της Ισπανίας, ο οποίος φέρεται να την είχε μετατρέψει σε σκλάβα του σεξ επί πέντε χρόνια. Ο άνδρας που συνελήφθη σύμφωνα με τις αρχές κρατούσε- από το 2019- την ανήλικη θετή του κόρη και την χρησιμοποιούσε να ως σκλάβα του σεξ.

Έναν εφιάλτη ζούσε τα τελευταία πέντε χρόνια η ανήλικη, με την υπόθεση να έρχεται στο «φως» την Παρασκευή 24/5.

Ο άνδρας κατηγορείται για σεξουαλική εκμετάλλευση του παιδιού. Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι τοπικές αρχές, η κακοποίηση ξεκίνησε το 2019 όταν το κοριτσάκι ήταν 12 ετών, και συνεχίστηκε μέχρι που έγινε 17 χρονών το 2024.

Ο πλέον κρατούμενος άνδρας ταξίδεψε σε μια αφρικανική χώρα το 2015 και παρουσιάστηκε ως φιλάνθρωπος που ήθελε να παντρευτεί μια γυναίκα για να δώσει σε εκείνη και τις κόρες της μια καλύτερη ζωή στην Ισπανία.

Ήδη από το 2019, ο ύποπτος παρείχε στη γυναίκα ένα σπίτι σε μια πόλη του νησιού και εγκαταστάθηκε μαζί του στο σπίτι του, δικαιολογώντας τον εαυτό της ότι έτσι θα τη φρόντιζαν καλύτερα και θα της ήταν πιο εύκολο να φέρει και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της από την Αφρική.

Η γυναίκα, έχοντας εμπιστοσύνη στην καλή πίστη του άνδρα, συμφώνησε και αυτός εκμεταλλεύτηκε αυτή την κατάσταση για να εκμεταλλευτεί σεξουαλικά την ανήλικη, την οποία είχε υπό υποταγή και έλεγχο .

Ο άνδρας απείλησε να επιστρέψει αυτήν και τη μητέρα της στη χώρα καταγωγής τους , έτσι η ανήλικη υπάκουσε από φόβο μήπως απογοητεύσει την οικογένειά της και δεν μπορούσε να δώσει στις αδερφές της ένα καλύτερο μέλλον, όπως επιβεβαίωσε η Πολιτική Φρουρά.

Όταν η κοπέλα έμαθε ότι ο πατριός της άρχιζε τις διαδικασίες για να φέρει τις αδερφές της στη Μαγιόρκα, ενημέρωσε για την κατάσταση την οργάνωση των Αδελφών Oblate , γνωστών για το έργο τους για λογαριασμό των πιο μειονεκτούντων γυναικών, οι οποίες με τη σειρά τους ανέφεραν τα γεγονότα στην αστυνομία.

Η Πολιτική Φρουρά συνέλαβε τον άνδρα και ερεύνησε το σπίτι του, όπου οι πράκτορες βρήκαν πολλούς σκληρούς δίσκους και συσκευές αποθήκευσης υπολογιστών με παιδική πορνογραφία .

Σχετικά Άρθρα