Γεωργιάδης/Ευρωεκλογές:Με κακό αποτέλεσμα θα ξυπνήσει η όρεξη των Αριστερών για φασαρίες

 Γεωργιάδης/Ευρωεκλογές:Με κακό αποτέλεσμα θα ξυπνήσει η όρεξη των Αριστερών για φασαρίες

Ευρισκόμενος στην Κοζάνη και απευθυνόμενος στη νομαρχιακή επιτροπή της περιοχής ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, κατέφυγε στην κινδυνολογία, προειδοποιώντας ότι «αν το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι κακό θα ξυπνήσει η όρεξη των Αριστερών για φασαρίες, θα αρχίσουν να κάνουν στα νοσοκομεία στάση εργασίας, στα άλλα Υπουργεία απεργίες, θα κάνουν φασαρίες. Και σιγά σιγά ό,τι κερδίσαμε αυτά τα τέσσερα χρόνια θα αρχίσει να φθείρεται» σημείωσε και συνέχισε λέγοντας:

«Αν το αποτέλεσμα είναι καλό, θα έχουμε ανανέωση εντολής που λάβαμε πέρσι, θα έχουμε ενάμιση χρόνο ισχυρής λαϊκής εντολής, να κάνουμε τις μεταρρυθμίσεις για να πάει η χώρα μπροστά».

Ο κ. Γεωργιάδης επέστησε μάλιστα την προσοχή των στελεχών και στη σημασία που θα έχει να είναι η χώρα σταθερή σε μία Ευρώπη, που θα πιθανόν να βρεθεί σε αναταραχή από το βράδυ των ευρωεκλογών. Και έφερε ως παράδειγμα το ενδεχόμενο να νικήσει η Λεπέν σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση και να εμφανιστεί από τις 10 Ιουνίου ως βέβαιη επόμενη πρόεδρος της Γαλλία. «Δεν θα είναι καλή εξέλιξη, ελπίζω ότι δεν θα συμβεί» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

O υπουργός Υγείας επισήμανε ότι «στη Δυτική Μακεδονία στις εθνικές εκλογές δεν πήγαμε αναλογικά καλά σε σχέση με άλλες περιοχές». Εξέφρασε επίσης την εκτίμηση ότι το κλίμα έχει βελτιωθεί στην περιοχή σε σχέση με προηγούμενες επισκέψεις του, όταν «μου λέγανε και κάνα περίεργο, υπήρχε μία γκρίνια. Τώρα είναι εξαιρετικά καλύτερο» σημείωσε.

Σχετικά Άρθρα