“Αστακός” ενόψει του Άρης – ΠΑΟΚ η Θεσσαλονίκη – Η πορεία των οπαδών του Δικεφάλου και τα δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ.

 “Αστακός” ενόψει του Άρης – ΠΑΟΚ η Θεσσαλονίκη – Η πορεία των οπαδών του Δικεφάλου και τα δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ.

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή μέρα στη Θεσσαλονίκη, με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ που θα κρίνει και τον τίτλο του πρωταθλητή να τραβάει τα βλέμματα αλλά και να την θέτει σε κατάσταση… alert.

Άρης και ΠΑΟΚ τίθενται αντιμέτωποι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19/5 – 20:00), στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν το οποίο θα κρίνει και τον πρωταθλητή της Super League, με τον Δικέφαλο να ψάχνει το τρίποντο για το τέταρτο πρωτάθλημα της ιστορίας του και τους «κιτρινόμαυρους» να θέλουν να του χαλάσουν την φιέστα.

Όπως είναι λογικό, η εν λόγω αναμέτρηση τραβάει πάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας αλλά παράληλλα θέτει σε alert την Αστυνομία για την αποφυγή επεισοδίων και την διασφάλιση της ομαλούς διεξαγωγής του αγώνα.

Από το βράδυ του Σαββάτου ξεκίνησαν τα δρακόντεια μέτρα της αστυνομίας ενόψει του κρίσιμου ντέρμπι «αιωνίων» της Πόλης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη.

Σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης παρατηρείται ισχυρή παρουσία της αστυνομίας, με πολλές διμοιρίες των ΜΑΤ να έχουν τοποθετηθεί στην Βούλγαρη στο Ιπποκράτειο αλλά και στη Νέα Εγνατία.

Τα μέτρα που λαμβάνει η ΕΛ.ΑΣ. για το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης είναι δρακόντεια και θα κορυφωθούν από το πρωί της Κυριακής, με την αστυνομία να έχει καταστρώσει το σχέδιο της.

Στο… πόδι θα βρίσκεται σχεδόν όλη η διαθέσιμη δύναμη της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη, ενώ θα ενισχυθεί και με διμοιρίες απ’ όλους τους νομούς της Βόρειας Ελλάδας, ενώ θα επιστρατεύτουν ομάδες δικυκλιστών, ΟΠΚΕ και άλλων ειδικών μονάδων της ΕΛ.ΑΣ. σε συντονισμό της Διεύθυνσης Μέτρων Τάξης που εκπόνησε το σχέδιο των μέτρων.

Άλλοστε, εκτός της αναμέτρησης, υπάρχει και η προγραμματισμένη συγκέντρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, η οποία θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Κυριακής (15:00) και αναμένεται να βρεθεί πολύς κόσμος του Δικεφάλου ούτως ώστε να ωθήσει τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου στη νίκη-τίτλου.

Σχετικά Άρθρα