Τέλος ο Τερίμ από τον Παναθηναϊκό

 Τέλος ο Τερίμ από τον Παναθηναϊκό

Τέλος η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον προπονητή Φατίχ Τερίμ, ύστερα από συνάντηση που είχε ο τελευταίος με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο. Μετά από επαφή της διοίκησης της ΠΑΕ με τον Τούρκο προπονητή, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους, με τον 70χρονο κόουτς να αποτυγχάνει να φέρει εις πέρας την αποστολή που είχε όταν ήρθε τον περασμένο Δεκέμβριο και που δεν ήταν άλλη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στα σπουδαία δύο ματς που απομένουν για τον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν, προπονητής θα είναι όπως όλα δείχνουν, ο Χρήστος Κόντης. Ο Έλληνας τεχνικός ξέρει πολύ καλά το «τριφύλλι» φυσικά, καθώς επί 2,5 χρόνια ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο των «πράσινων».

Μετά το τέλος του Γιοβάνοβιτς απ’ τον Παναθηναϊκό, ο Κόντης ανέλαβε τις τύχες του Βόλου. Εκεί τα πήγε εξαιρετικά ειδικά στα πλέι άουτ, όπου κι έσωσε την ομάδα της Μαγνησίας, η οποία για πολλούς έμοιαζε με καταδικασμένη λίγο πριν το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Είναι χαρακτηριστικό πως σε 11 αναμετρήσεις πρωταθλήματος, είχε με τους Βολιώτες 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Σχετικά Άρθρα