Μενίδι: Τα στοιχεία της νέας γυναικοκτονίας-Είχε καταγγείλει ενδοοικογειακή βία-Βρέθηκε θανάσιμα μαχαιρωμένη- Αναζητείται ο “σύντροφός” της

 Μενίδι: Τα στοιχεία της νέας γυναικοκτονίας-Είχε καταγγείλει ενδοοικογειακή βία-Βρέθηκε θανάσιμα μαχαιρωμένη- Αναζητείται ο “σύντροφός” της

Τα νέα συγκλονιστικά στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα δείχνουν νέα γυναικοκτονία με θύμα μία 40χρονη η οποία εντοπίστηκε νεκρή από περαστικούς με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά. Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως η 40χρονη γυναίκα από την Αλβανία, 10 ημέρες πριν τον θάνατό της, είχε κάνει καταγγελία στο Α.Τ. Μενιδίου για ενδοοικογενειακή βία.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τον πρώην συντροφό της. Της είχε εγκατασταθεί panic button τον Μάιο, ενώ δεν ήθελε να πάει σε δομή.

Σήμερα θα γινόταν δικαστήριο για ένα από τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βιας.

Το χρονικό

Μπροστά σε ένα σοκαριστικό εύρημα βρέθηκαν κάτοικοι της περιοχής που περνούσαν το πρωί της Πέμπτης από τη συμβολή των Πάρνηθος και Αριστοτέλους στο Μενίδι. Μία γυναίκα περίπου 40 ετών κείτονταν νεκρή στη μέση του δρόμου.

Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία στο σημείο, προκειμένου να διερευνήσει το σοκαριστικό περιστατικό.

γυναίκα βρέθηκε με το μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά και όχι δίπλα της, όπως έκαναν λόγο οι πρώτες πληροφορίες.

Μάλιστα, ένας μάρτυρας την είδε να πέφτει στο έδαφος, χωρίς, ωστόσο να είναι σε θέση να πει αν υπήρχε και άλλο άτομο δίπλα της.

Το περιστατικό συνέβη σε κεντρικό σημείο του Μενιδίου, έξω από σούπερ μάρκετ. Δίπλα στη γυναίκα βρέθηκε και η τσάντα της.

Σχετικά Άρθρα