Εισβολή ατόμων στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ (“Αυγή”, “ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ”) -Ανακοίνωση Left Media

 Εισβολή ατόμων στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ (“Αυγή”, “ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ”) -Ανακοίνωση Left Media

Την εισβολή είκοσι και πλέον ατόμων υπέστησαν οι εγκαταστάσεις του Ραδιοφωνικού Σταθμού «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» και της εφημερίδας «Αυγή» στο Μεταξουργείο, περί τις 13.15 σήμερα, 15 Μαΐου 2024. Τα άτομα αυτά με την βία της δύναμης του πλήθους τους, εισήλθαν στα γραφεία και ζήτησαν από τον παρουσιαστή που εκείνη την ώρα έκανε εκπομπή, να διαβάσουν κείμενο διαμαρτυρίας για ζητήματα εργασιακών σχέσεων κ.λ.π., αίτημα που -πρόθυμα- ικανοποιήθηκε εκείνη την στιγμή.

Αντ’ αυτού, ωστόσο, ξεκίνησε η ανάγνωση κειμένου αναφοράς στο πρόσωπο συγκεκριμένου παρουσιαστή και χωρίς το περιεχόμενο στο οποίο αρχικά αναφέρθηκαν.

Επειδή τέτοιες πρακτικές ψευδεπίγραφων επικλήσεων στήριξης δικαιωμάτων δεν μπορούν να επαναλαμβάνονται στον σταθμό μας και επειδή ένα τέτοιο κλίμα δημιουργεί εργασιακή ανασφάλεια στους χώρους εργασίας των εργαζομένων στο ΚΟΚΚΙΝΟ και την Αυγή, η LEFT MEDIA δηλώνει ότι θα προσφύγει όπου είναι δυνατόν, προκειμένου να διασφαλιστεί το ομαλό εργασιακό κλίμα και δεν θα ανεχθεί την επανάληψη παρόμοιων εκβιαστικών πρακτικών από το βήμα που διαθέτει.

Ζητάμε δε από την ΕΣΗΕΑ την καταδίκη αυτών των πρακτικών που εν τέλει καταλήγουν σε βάρος του του κλίματος της ελεύθερης έκφρασης μας και της πρόσβασης στους χώρους εργασίας μας.

Σχετικά Άρθρα