Conference League: Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού με Χρυσοχοΐδη και αξιωματούχους της UEFA

 Conference League: Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού με Χρυσοχοΐδη και αξιωματούχους της UEFA

Η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στην Νέα Φιλαδέλφεια την ημέρα του τελικού του Conference League, μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα, διεξάγεται σήμερα.

Η σύσκεψη θα διεξαχθεί υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και θα πάρουν μέρος ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που θα έχουν την επιτελική ευθύνη για την εφαρμογή των αποφάσεων που θα ληφθούν. Παρόντες θα είναι βεβαίως και οι αξιωματούχοι της UEFA.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ που επικαλείται αστυνομικές πηγές, τα μέτρα έχουν σχεδόν οριστικοποιηθεί και όπως είναι αναμενόμενο το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας πρόκειται να μετατραπεί σε «φρούριο», όπως και ο περιβάλλον χώρος. 

H ΕΛ.ΑΣ. σχεδιάζει με ιδιαίτερη προσοχή τα μέτρα, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα  στην ενεργοποίηση του «πληροφοριακού» δικτύου. Στο στόχαστρο πρόκειται να μπουν κυρίως οπαδοί που έχουν απασχολήσει ξανά τις Αρχές και που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν εκ νέου πρόβλημα.

Κρατική ασφάλεια, Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους αθλητικούς χώρους, διμοιρίες των ΜΑΤ, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και Αντιτρομοκρατική, θα μετέχουν στον επιχειρησιακό σχεδιασμό, καθώς και στο σύνολό της η ΕΛ.ΑΣ. για μια άψογη διοργάνωση ενός ευρωπαϊκού τελικού.

Σχετικά Άρθρα