Βύρωνας:Νέο βίντεο ντοκουμέντο στιγμές μετά τη δολοφονία -Το “δόλωμα” των δραστών

 Βύρωνας:Νέο βίντεο ντοκουμέντο στιγμές μετά τη δολοφονία -Το “δόλωμα” των δραστών

Οι σοκαριστικές σκηνές τρόμου, που εκτυλίχθηκαν σε κεντρική πλατεία του Βύρωνα, μπροστά στα μάτια κατοίκων της περιοχής, από την εκτέλεση 32χρονου Αλβανού λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Πέμπτης (9/5) καταγράφηκαν σε νέο βίντεο ντοκουμέντο. Ο 32χρονος κείτεται νεκρός έξω από το αυτοκίνητό του. Οι πληρωμένοι δολοφόνοι τον εκτέλεσαν μπροστά στα μάτια της γυναίκας του ενώ πιο πέρα, στην πλατεία, ήταν το 7χρονο παιδάκι τους μαζί με τη γιαγιά του.

Οι δύο αναβάτες της μοτοσικλέτας φορούν σκουρόχρωμα κράνη που καλύπτουν τα χαρακτηριστικά τους. Στέκονται δίπλα στην πόρτα του οδηγού και πυροβολούν. Δύο σφαίρες από εννιάρι πιστόλι κόβουν το νήμα της ζωής του 32χρονου, που πέφτει νεκρός, ενώ λίγο πιο πέρα το παιδί του – σύμφωνα με μαρτυρίες – φωνάζει «μπαμπά».

Η γυναίκα του αρχικά χάνει τις αισθήσεις της, βγαίνει από τη θέση του συνοδηγού. Είναι σε σοκ, λίγα μέτρα μακριά από το μαύρο αυτοκίνητο, όταν την πλησιάζουν διασώστες. Από τη μία ο νεκρός και από την άλλη η σύζυγός του μέσα στα αίματα. 

 Το «δόλωμα» των δραστών με τη θέση πάρκινγκ

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, η μοτοσικλέτα που επέβαιναν οι δράστες ήταν παρκαρισμένη στο σημείο όπου έγινε η μαφιόζικη εκτέλεση. Οι δράστες είδαν το υποψήφιο θύμα τους να έρχεται και τότε έφυγαν από το σημείο με αποτέλεσμα να αφήσουν μία θέση πάρκινγκ ελεύθερη που θα λειτουργούσε ως «δόλωμα» για τον 32χρονο από την Αλβανία. Οι εκτελεστές έκαναν το τετράγωνο με τη μηχανή και επέστρεψαν στο σημείο με τον έναν εξ αυτών να κατεβαίνει και να πυροβολεί εν ψυχρώ το θύμα τους αδιαφορώντας για τους περαστικούς, όπως μετέδωσε το Star.

Καταζητούμενος και μέλος συμμορίας

Την είδηση του εγκλήματος στον Βύρωνα προβάλουν τα αλβανικά ΜΜΕ. O 32χρονος φέρεται να ήταν καταζητούμενος και μέλος συμμορίας. Το 2018 φέρεται να είχε συλληφθεί για κατοχή μεγάλης ποσότητας οπλισμού και πυρομαχικών, καθώς και για χρήματα που προέρχονταν από κλοπές. Επίσης φέρεται να εμπλέκεται και σε φονική επίθεση σε όχημα με καλάσνικοφ, όπως αναφέρει το Mega.

Οι αστυνομικοί αποδίδουν τη δολοφονία σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, αφού ο 32χρονος θεωρούνταν επικηρυγμένος από αντίπαλες συμμορίες. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε και περισυνέλεξε δύο κάλυκες ενώ η γυναίκα του παραμένει σε σοκ και δεν έχει καταθέσει ακόμα.

Σχετικά Άρθρα