Μεγάλες καθυστερήσεις σε Αττική Οδό και Εθνική Αθηνών Κορίνθου

 Μεγάλες καθυστερήσεις σε Αττική Οδό και Εθνική Αθηνών Κορίνθου

Κορυφώνεται σήμερα Μεγάλη Παρασκευή η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα με την κίνηση στις μεγάλες οδικές αρτηρίες να διεξάγεται με προβλήματα από το πρωί.

Αυτήν την ώρα παρατηρείται ανάσχεση σχεδόν 500 μέτρων στα διόδια Ελευσίνας ενώ στη συνέχεια τα οχήματα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες έως τους ‘Αγιους Θεόδωρους.

Κανονικά κινούνται τα οχήματα στη λεωφόρο Αθηνών, όπου από το πρωί υπήρχαν αρκετά προβλήματα στο κομμάτι από το Χαϊδάρι έως τον Ασπρόπυργο, ενώ αισθητή βελτίωση παρουσιάζει και η εικόνα της Αττικής οδού από το κόμβο Ασπροπύργου έως την έξοδο Ελευσίνας.

Χωρίς κανένα πρόβλημα διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας παρά μόνο μια μικρή ανάσχεση λίγο πριν τα διόδια Αφιδνών.

Η κίνηση στις εθνικές οδούς είναι ιδιαιτέρως αυξημένη, ενώ στο 100% βρίσκεται η πληρότητα των πλοίων που αναχωρούν από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Από την Μεγάλη Πέμπτη στις 6:00 το πρωί μέχρι και την Μεγάλη Παρασκευή στις 6:00 το πρωί έχουν φύγει προς Κόρινθο 70.588 και προς Λαμία 49.308.

Σχετικά Άρθρα