Θεσσαλονίκη: “Φωτιά” οι τιμές αρνιού και κατσικιού -Έφτασαν τα 19,5€ το κιλό

 Θεσσαλονίκη: “Φωτιά” οι τιμές αρνιού και κατσικιού -Έφτασαν τα 19,5€ το κιλό

Με δυσάρεστες εκπλήξεις ήρθαν αντιμέτωποι οι καταναλωτές στη Θεσσαλονίκη που βγήκαν σήμερα στην αγορά για τα τελευταία ψώνια του πασχαλινού τραπεζιού, καθώς υπήρξαν και τιμές στο κρέας με 19,50 ευρώ το κιλό. Πιο συγκεκριμένα οι τιμές για κάθε κιλό κρέατος (αρνιού ή κατσικιού) σε γενικότερα πλαίσια φτάνουν τα 13 με 15 ευρώ, ενώ η ανοδική πορεία των τιμών, που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, οδηγεί σε αύξηση που αγγίζει σε πολλές περιπτώσεις τα 0,50 με 1,00 ευρώ το κιλό.

Μέσα στην αγορά Καπάνι του κέντρου της Θεσσαλονίκης υπάρχουν και τιμές πολύ μεγαλύτερες, οι οποίες φτάνουν τα 19,50 ευρώ το κιλό και αφορούν κατσίκια και αρνιά γάλακτος -με το κεφάλι- από τον Σοχό Θεσσαλονίκης.

Οι «τσουχτερές» τιμές έκαναν πολλούς καταναλωτές να διστάσουν να αγοράσουν το κρέας του πασχαλινού τραπεζιού σήμερα, οι οποίοι θα περιμένουν μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο ελπίζοντας να πέσουν οι τιμές όσο περισσότερο γίνεται, προκειμένου να «κερδίζουν» από την αγορά ορισμένων προϊόντων που θα χρειαστούν για την Κυριακή, αγοράζοντας τα φθηνότερα.

Σχετικά Άρθρα