Μπάρκας: “Ο Πολάκης δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ – Γιατί με μειώνετε με αυτόν τον τρόπο;”

 Μπάρκας: “Ο Πολάκης δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ – Γιατί με μειώνετε με αυτόν τον τρόπο;”

“Ο Πολάκης δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μια καθαρή θέση σε σχέση με τα εθνικά”, ανέφερε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κώστας Μπάρκας, με αφορμή τις αναρτήσεις του πρώην αναπλ. υπουργού Υγείας για τον φυλακισμένο δήμαρχο Χειμάρας.

Ειδικότερα, ο Κώστας Μπάρκας, μιλώντας στην εκπμπή του ACTION24, “Πρωινή Ζώνη”, αποδοκίμασε τις δηλώσεις Παύλου Πολάκη για τον Φρέντη Μπελέρη και την υποψηφιότητά του για τις Ευρωεκλογές 2024.

Μάλιστα, στην επίμονη ερώτηση του δημοσιογράφου Δημήτρη Κακούση να ξεθαρίσει ποια είναι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ του για τον Φρέντη Μπελέρη, ο βουλευτής του κόμματος απάντησε: “Επειδή μου μεταφέρετε τα λεγόμενα του Πολάκη. Γιατί δεν στέκεστε στα δικά μου λεγόμενα; Γιατι με μειώνετε με αυτό τον τρόπο”.

Επισήμανε πως ο Φρέντη Μπελέρη έχει δώσει τον αγώνα για τη Δημοκρατία στην Αλβανία.

Σε ό,τι αφορά την υποψηφιότητα του Φρέντη Μπελέρη, ο κ. Μπάρκας ανέφερε πως η αντίδραση έγκειται στο ότι ο κ. Μητσοτάκης εργαλειοποιεί ένα ζήτημα το οποίο αφορά την υπεράσπιση της εθνικής μεινότητας στην Αλβανία.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Παύλος Πολάκης, σε ανάρτησή του στο Facebooκ, θέλησε να υπενθυμίσει το εθνικιστικό παρελθόν Φρέντη Μπελέρη.

Σχετικά Άρθρα