Κόντρα Μενδώνη – Ακρίτα στη Βουλή: Δεν σας αγαπούν οι καλλιτέχνες και δεν τους αγαπάτε ούτε εσείς

 Κόντρα Μενδώνη – Ακρίτα στη Βουλή: Δεν σας αγαπούν οι καλλιτέχνες και δεν τους αγαπάτε ούτε εσείς

Μια νέα κόντρα σημειώθηκε σήμερα (17/04) στη Βουλή, μεταξύ της Έλενας Ακρίτα και της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη με την τελευταία μάλιστα να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής στη Δικαιοσύνη.

«Δεν αξίζει να απαντά κανείς στη κ. Ακρίτα, όμως αυτά που λέχθηκαν νωρίτερα από βήματος είναι προσβλητικά και οδηγούν σε άλλου είδους ακροατήρια», ανέφερε η υπουργός Πολιτισμού, μιλώντας στη Βουλή όπου συζητείται το νομοσχέδιο για την ενίσχυση του ελληνόφωνου τραγουδιού, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στους σκληρούς χαρακτηρισμούς της Έλενας Ακρίτας, η οποία, ανάμεσα στα άλλα, υποστήριξε ότι έχει αποτύχει ως υπουργός, ενώ μίλησε για μένος και συμπλέγματα της Λίνας Μενδώνη και «κακιασμένα πείσματα» με τον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων, στάση που, όπως είπε, συνιστά ντροπή για την κυβέρνηση.

«Ανοίγει τον δρόμο στο πλιάτσικο, η κ. Μενδώνη έχει αποτύχει, δεν την αγαπούν οι καλλιτέχνες και δεν τους αγαπά ούτε αυτή, είναι αποκομμένη από τον σύγχρονο πολιτισμό», ανέφερε η Έλενα Ακρίτα, κατηγορώντας την πως ακόμη δεν έχει κατανοήσει τι εστί πολιτισμός.

«Μιλάτε για μένος και συμπλέγματα εσείς; Το ποιος έχει συμπλέγματα είναι φανερό από τις πράξεις, το έργο και την δημόσια τοποθέτηση. Ευτυχώς που υπάρχει η ιστορία η οποία θα κρίνει και θα ξεχωρίσει τους αγαθούς από τους φαύλους», απάντησε η υπουργός.

Σχετικά Άρθρα