Μέχρι την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις αποζημίωσης στην Αττική Οδό

 Μέχρι την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις αποζημίωσης στην Αττική Οδό

Μέχρι την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 17:00 θα είναι σε ισχύ η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης από όσους πολίτες εγκλωβίστηκαν την 24η Ιανουαρίου στην Αττική Οδό τις ημέρες του χιονιά, προκειμένου να πάρουν τις αποζημιώσεις των 2.000 ανά αυτοκίνητο. 

Σε αυτή τη φάση οι πολίτες καλούνται να δηλώσουν στοιχεία του οχήματός τους στις εισόδους και εξόδους από τις οποίες μπήκαν και εξήλθαν καθώς και την ώρα εισόδου και εξόδου από αυτές. Ζητείται επίσης να δώσουν τηλέφωνο, μέιλ και τραπεζικό λογαριασμό.

”Επισημαίνεται ότι η καταχώρηση της αίτησης στην πλατφόρμα είναι απαραίτητη ανεξαρτήτως οποιασδήποτε άλλης αίτησης έχει σταλεί ηλεκτρονικά έως τώρα, ενώ, η εταιρεία θα ενημερώσει απευθείας τους αιτούντες για την εξέλιξη της διαδικασίας” έχει σημειώσει η εταιρεία. 

Περισσότερες λεπτομέρειες υπάρχουν στο site της Αττικής Οδού. Στην πλατφόρμα σημειώνεται πως ”σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την καταγραφή του αιτήματός σας θα παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε με την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της Αττικής στο 210 668 2222 (Δευτέρα-Σάββατο: 08:00-19:00 και Κυριακή: 11:00-19:00)”.

Σχετικά Άρθρα