Νέες καταγγελίες σε βάρος της 33χρονης που απήγαγε τη 10χρονη στην Θεσσαλονίκη

Νέες καταγγελίες σε βάρος της 33χρονης που απήγαγε τη 10χρονη στην Θεσσαλονίκη

Μια νέα σοκαριστική διάσταση στην υπόθεση της 33χρονης Ειρήνης Μούρθου, που ήδη προφυλακίστηκε για την αρπαγή και την κακοποίηση της 10χρονης Μαρκέλλας στην Θεσσαλονίκη, ερευνούν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας.

Δύο νέες γυναίκες εμφανίστηκαν στην αστυνομία, μετά την σύλληψή της, και κατήγγειλαν ότι η Μούρθου τις νάρκωσε και τις βίασε.

Οι καταγγελίες αυτές δίνουν νέα ερευνητικά δεδομένα στην υπόθεση, αφού πλέον οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζουν όχι μια μεμονωμένη περίπτωση, αυτή του ανήλικου κοριτσιού, αλλά το ενδεχόμενο η 33χρονη να διέπραττε συστηματικά ανάλογες πράξεις, όχι μόνο για την προσωπική της σεξουαλική ικανοποίηση, αλλά ταυτόχρονα και για την βιντεοσκόπηση των βιασμών, προκειμένου να εκμεταλλευτεί οικονομικά το πορνογραφικό υλικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, οι δύο αυτές γυναίκες εμφανίστηκαν ανεξάρτητα στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, μετά την προφυλάκιση της Μούρθου, και αφού στο πρόσωπό της, αναγνώρισαν την γυναίκα που όπως κατήγγειλαν, τις νάρκωσε και τις βίασε.

Οι περιγραφές τους, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες είναι σχεδόν ταυτόσημες. Περιγράφουν ότι γνώρισαν την 33χρονη μέσα από ένα κύκλο γνωστών και η ίδια επεδίωξε να «κάνουν παρέα». Μετά από κάποιες κοινωνικές επαφές και εξόδους, η Μούρθου κατόρθωσε να μείνουν μόνες σε ένα διαμέρισμα, πιθανότατα σε αυτό που κατοικούσε στην Θεσσαλονίκη, και μετά από ένα ποτό που τις κέρασε, έχασαν κάθε δυνατότητα αντίδρασης και υπέστησαν βιασμό. Προφανώς, λένε οι αστυνομικοί, μέσα στο ποτό είχε ρίξει κάποια ναρκωτική ουσία, όπως ακριβώς έκανε και στην αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας, για να κάμψει κάθε αντίστασή τους.

Πέρα από αυτή καθαυτή την πράξη του βιασμού, οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν εάν παράλληλα η 33χρονη φωτογράφιζε ή βιντεοσκοπούσε τα όσα διέπραττε, κάτι που σε πρώτη φάση δεν μπορούν να θυμηθούν οι δύο γυναίκες που κατήγγειλαν  ότι έπεσαν θύματά της, και υποστηρίζονται στην προσπάθεια αυτή και από ειδικό ψυχολόγο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο μεταξύ στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, συνεχίζονται οι προσπάθειες να ανακτηθούν τα δεδομένα από τον σκληρό δίσκο του φορητού υπολογιστή της 33χρονης, τον οποίο έσπασε χτυπώντας τον σε μεταλλικό κάδο απορριμμάτων, μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς να κινούνται για να την συλλάβουν.

Η μαρτυρία της 10χρονης Μαρκέλλας ότι όχι μόνο την βιντεοσκόπησε κατά την διάρκεια της αρπαγής και κακοποίησης της, αλλά και ότι παράλληλα είχε διαδικτυακή επικοινωνία με αλλοδαπό άνδρα με τον οποίο μιλούσαν αγγλικά, τους έχει κάνει από την πρώτη στιγμή να ερευνούν προς την κατεύθυνση της διοχέτευσης αυτού του οπτικού υλικού προς κάποια πλατφόρμα την οποία χρησιμοποιούν παιδόφιλοι και κάθε είδους σεξουαλικά αρρωστημένοι, έναντι μεγάλων χρηματικών ποσών.

Η ανάκτηση λοιπόν των δεδομένων αυτών, από το σπασμένο σκληρό δίσκο του υπολογιστή της Ειρήνης Μούρθου, αποτελεί πλέον, όχι απλά το κλειδί για το τι ακριβώς συνέβη κατά την διάρκεια της αρπαγής του ανήλικου κοριτσιού, και προς ποια κατεύθυνση διοχετεύτηκε το οπτικό υλικό από την κακοποίηση του, αλλά μετά τις καταγγελίες των δύο νέων γυναικών για τον βιασμό τους από την 33χρονη, η άκρη του νήματος για το πόσο ευρεία ήταν η δράση της, και πόσα θύματα είχε στο σκοτεινό ενεργητικό της.

Παράλληλα άλλη ομάδα αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη, προσπαθεί να εντοπίσει οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή της Μούρθου μέχρι και ένα χρόνο πριν την αρπαγή της Μαρκέλλας, είτε αυτή η συναλλαγή αφορά τραπεζικούς λογαριασμούς, είτε μεταφορές χρημάτων μέσω άλλων οδών, είτε αγορές που έχει κάνει. Και αυτό γιατί οι 7.000 ευρώ που βρέθηκαν στην τσάντα της κατά την σύλληψή της, δεν δικαιολογούνται σε καμία περίπτωση, ακόμη και από τον ισχυρισμό της ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της την εξέδιδε, κάτι που ίδιος αρνήθηκε κατηγορηματικά και κινήθηκε νομικά εναντίον της.

Τα χρήματα αυτά, λένε αστυνομικές πηγές, θα μπορούσαν να δικαιολογηθούν από την «πώληση πρωτογενούς πορνογραφικού υλικού μέσω ειδικών εφαρμογών που λειτουργούν στο διαδίκτυο, η λειτουργία των οποίων αποφέρει τεράστια χρηματικά ποσά στους διαχειριστές τους».

Πηγή: astinomiko.gr

Σχετικά Άρθρα