Μετά τον Καποδίστρια ο…Λαμπράκης- Οι επίμονες αιχμές Μπογδάνου κατά της Γιάννας Αγγελοπούλου

Μετά τον Καποδίστρια ο…Λαμπράκης- Οι επίμονες αιχμές Μπογδάνου κατά της Γιάννας Αγγελοπούλου

Μια ιδιότυπη “βεντέτα” με την Επιτροπή “Ελλάδα 2021” και τη Γιάννα Αγγελοπούλου φαίνεται πως έχει ανοίξει ο βουλευτής της Ν.Δ Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Μετά την παλαιότερη σύγκρουση σχετικά με ανάρτηση της επικεφαλής του οργανισμού για τον εορτασμό της επετείου των 200 ετών από την απελευθέρωση από τους Τούρκους για τον Καποδίστρια, ο βουλευτής επανέρχεται με νέο επικριτικό tweet.

Και είναι προφανές πως η επιμονή του γεννά ερωτηματικά. Το κάνει αυτό για να εκπροσωπήσει το υπερδεξιό ακροατήριό του, ή βρίσκει ευκαιρία στο κενό που αφήνει η “αδιαφορία” του Μεγάρου Μαξίμου να υπερασπίσει το έργο της επιτροπής; Εάν λάβει κανείς υπόψη του πως και δημοσιογράφοι που πρόσκεινται στην κυβέρνηση σχολιάζουν δηκτικά όσα αναρτώνται στον επίσημο λογαριασμό της επιτροπής ή τις αναρτήσεις της ίδιας της κ. Αγγελοπούλου, εύλογα υποψιάζεται κανείς πως διαμορφώνονται διάφορες τάσεις στο κυβερνητικό στρατόπεδο. Κάτι που αναμφίβολα “θολώνει” το μήνυμα της επετείου και το έργο της επιτροπής.

Τάπα» Γιάννας Αγγελοπούλου σε Μπογδάνο, που δεν κατάλαβε καν το ...

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπογδάνος αντέδρασε καθώς στον επίσημο λογαριασμό της Επιτροπής στο twitter, αναρτήθηκε την Παρασκευή, ημέρα επετείου της δολοφονίας του βουλευτή της ΕΔΑ, βίντεο από σκηνή της ταινίας «Ζ» του Κ. Γαβρά: «Στις 22 Μαΐου 1963, ο Γρ. Λαμπράκης, σε ομιλία του κατήγγειλε πως υπήρχε σχέδιο δολοφονίας του. Σε λίγο, θα δεχόταν χτύπημα από λοστό, που θα τον οδηγούσε σε θάνατο 5 μέρες αργότερα. Ο Κ. Γαβράς, 6 χρόνια μετά, σκηνοθετεί το “Ζ”, με θέμα τη δολοφονία του Γρ. Λαμπράκη», αναφέρεται στην ανάρτηση.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος εξέφρασε την έντονη διαφωνία του και με δική του ανάρτηση υποστηρίζει ότι το συγκεκριμένο tweet δεν έχει καμία σχέση με τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Αν’ αυτού, ο βουλευτής της ΝΔ υποστηρίζει ότι η Επιτροπή θα έπρεπε να κάνει ανάρτηση σχετικά με τη δολοφονία της Λασκαρίνας Μπουμπουλίνας, η οποία έγινε την ίδια ημερομηνία το 1825.

Σχετικά Άρθρα